Yildiz52 Kesenin yuvarlak olmadığını düzensiz olduğunu söyledi doktor böyle bir sıkıntı yaşayan var mı düşük olabileceğini söyledi 😔
Swan97 Yildiz52 kesesi progestan ile zamanla düzelmişti arkadaşımın. İçinizi ferah tutun inşallah sağlıkla kavuşursunuz
Yildiz52 @Swan97 Daha öncede bir düşüğüm olduğu için Protestan vermişti herhangi bir kanamam falan hiç bişeyim yok
Yildiz52 İkinci kez aynı şeyleri duyunca ister istemez üzgünüm 😔bu şekilde olanlar var mı hiç aramızda acaba
Yildiz52 Dua edin bana korkuyorum valla doktor hem umutsuz konuştu bir düşüğüm olduğu için büzüşmüş gibi düşük olma ihtimali var ama daha erken bişey söylemem için bekleyelim dedi kan aldı tekrar beta falan bakmak için bekliyorum sonuçları bakalım @KurabiyeninAnnesi123
KurabiyeninAnnesi123 Yildiz52 inşAllah sorunsz görürsün kuzum bebegni 🤲 haber dar et güzel haberlerle gel🤲💖
Yildiz52 Tekrar kan aldı sonuçlarıma baktı beta gayet güzel ilerlemiş dedi keseni haftaya gel bakalım dedi ama ben yarın da özelde bir doktora gidicem içim rahat etmedi açıkçası ikinci bir doktor görsün istiyorum @sacmalamakizim