Hayalperest98 Vücut kendini doğumdan sonrasına hazırlıyormuş o zamanda az uyku ile günleri geçirmek durumunda olacağımız için bir nevi ön hazırlık bir yerde okumuştum.
Fundahakanb Hayalperest98 hep aynı sey söyleniyor ama bence saçmalık şuan uykuya ihtiyacımız var :)) sonra zaten uyuyamıycaz son bir saattir mutfakta oturuyorum . Canım sıkılıyor bir de üstelik . Ağrılardan uyuyamıyorum 37+4 oldum . Son 4 günüm ama baya zorlandım artık
Hayalperest98 UmranGrbz evet bende 32.haftamdayım uzun süredir böyle 20 li haftalardan beri gün doğumunu felan izliyorum artık sonra zorla uyuyoyorum bir kaç saat o bile yetiyor gibide anlamadığım bir şekilde.
Ebrar042 Sewi yapmadığımı nereden biliyorsun 😁🤪 açılmam var 1cm ikizlere hamileyim hastanede yattım çıktım ilk gün kullandım ama baktım olmuyor bıraktım 🤭
Hayalperest98 Fundahakanb valla benim şuan ağrım yok ama ilerlayan zamandada ağrı yüzünden uyuyamıcam büyük ihtimalle doğuncada bebek yüzünden😂
UmranGrbz Hayalperest98 Valla ben izleyemedim ya zaten korkuyorum🤦🏻♀️ Su gibi geçer inşallah doğumlarımız, artık heyecan da sıkıştırıyor zaten 🤲🏽
Hayalperest98 UmranGrbz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız onlarla uyuruz artık. Hepsi gelip geçici şeyler biz çok düşünüyoruz düşündükcede heyecan dahada artıyor belkide ondan uyuyamıyoruz