Papatyamm63 ASE6154 valla benim eşim şimdiye kadar iki defa tek gelmiş oda gider ya boş alanda durur yada disarda bekler mecbur benle gelmese bile bı tane çocuğu kendimle görürüm bı taneyi eşime bırakırım ben kendimde hamileyim ama karnı baya çıkmış olan biri olsun hemen yer veriyorum siz oturun diyorum
Papatyamm63 ASE6154 bende gördüm öyle olanları bende eşime diyorum sen neden bı kere gelmiyorsun benimle diyor neye gelicem iceriye almıyorlar.gelip kadının önünde durmanın ne anlamı var
helinky ASE6154 kesin Erzurum Şehir Hastanesi 😂😂Bende oturmak için yer istediğim zaman karnınız bile yok nasıl hamilesiniz demişti bitanesi
Denizdemiralay ASE6154 bunu hastane dilek şikayet kutusuna yazın bence ıspartada hiç bi ploklinik önünde hiç koltuk yoktur o yüzden öyle bir söz konusu olmuyor oturmak isteyen gidiyor oturma yerlerine
helinky ASE6154 sizin isminizi geçenlerde erzurumla ilgili bi yazıda görmüştüm diye hatırlıyorum ordan tahmin ettim😂
semra2598 ASE6154 senin kesin Erzurum şehir hastanesindeydin 🤷🤷 dünde ben gittim valla dünde aynıydı her zaman da aynı kadından çok erkek var hepsi oyun oynuyor telefonda kafalarını gömüyorlar bizi görmemek için. Çocuklar gene aynı. Oturan kadınlarda yanlarına mont su şişesi koymuşlar onlarda ayrı kafa. Önceden güvenlikler uyariyordu sanırım şikayet edersek gene buna çözüm bulurlar. 😡😡
semra2598 ASE6154 valla bende yaşıyorum. Bazıları eşine destek olmak falan demiste kimse eşine destek olmasın demiyor. Yani orda oturmakla destekte olunmuyor hafi içeriye birlikte gitseler deriz ki adam bebeğinin kalp atışlarını dinlemeye gelmiş içeriye almıyorlar boş boş oturmuş oyun oynuyor nesi destek bunun birkaç kez daha şikayet edelim güvenliklere belki fayydasi olur. Hangi doktora gidiyorsunuz? Bende 33 haftalık Hamileyim karnımdaki sertliğe sancı deyip yatış veriyorlat dün kabul etmedim. Geçen ay 2 gece yattım düzeldi dedi çıkardılar ama. Dün gene sancı var dedi tedirgin oluyorum kabulde etmedim 🤷😪
Serendipity16 ASE6154 çok haklısınız ya bende sinir oluyorum dün gittim devlete erkekler oturmuş bön bön 37 haftalık hamile olarak ayakta bekliyorum sağolsun teyzenin biri yer verdi resmen benim eşim gelse hemen ayağa kalkar yer verir. aynı şekil otobüste de oturan erkekler var yani görüyorlar hamileyiz umurlarında değil yine kadınlar duyarlı kalkıp onlar yet veriyorlar halimizi bildikleri için
Lavanta01 Peki duvarlarda yazı yok mu koltuklarda öncelik hamilelerindir diye, benim gittiğim hastanede yazı var her yerde , yazı yoksa da bence söyleyip yer istemek lazım sonuçta 2 can taşıyan onlar değil ayıp yaa
ASE6154 semra2598 seray hanıma gidiyorum benimde bugün sancım biraz fazla çıktı nstde serum takalım dedi ben çok hissetmediğimi söyledim sıkıntı olursa acile gel mutlaka dedi. Bakalım inşallah bir sorun olmaz eşim 1 hafta kadar olmayacak yanımda yalnız olacam korkuyorum bişey olur diye 🙄
Birisi00 ASE6154 Hayir erkekleri poliklinik te iceri almiyolar. Disarida bi kac sandalye onun uzerinde oturuyolar
Kbr-ozcn ASE6154 devlet hastanesini bir türlü çözemedik biz bilmiyorduk eşimle gittik içeri alinmadi benle birlikte başka kadınlar girdi ne saçmaydi kapının önünu işgal etmişlerdi oturan yoktu diyebilirim kadın doğumun aciline gittiğimde acile eşimi almadılar asıl oraya almaları gerekirekn polikliniğe erkekler çıkıyor mantıksız işler