Elifkrt Kızlar hamileyken öksürüğünüzü nasıl atlattınız kaç gündür kuru öksürük var bende ve geçmiyor bir türlü acile gittim antibiyotik verdi yine de banamısın demedi geçmedi sizce ne yapsam da geçse?
Melisaaltnblk Elifkrt yani bende alerjik astım var bir dönem öksürük tenuyuyamadım antibiyotik verdiler ama kullanmadım buhar yaptım kaynarsuya viks veya nane yağı yattıgım yere koydum eşim sırtıma ve göğüsüme sıcak havlu koydu sürekli bide ballı süt ve bol su içtim çok şükür geçti
Meryykb01 Elifkrt bende de var antibiyotik de bitkisel öksürük şurubu da kesmedi sıcak tereyağı pekmez sıcak limonlu çaylar..sonuç aynı uğraşmıcam havaların soğuğu kırılırda geçer belki
Elifkrt Melisaaltnblk antibiyotik 3 gün içtim daha fazla içmek istemedim ama artık dermanım kalmıyor öksürmekten
piiremsesinannesiii Melisaaltnblk kuru öksürüğüm var benim de sürekli olarak astım olduğu için kuru dut çayı ve tereyağında pekmez bu ikisi benim öksürüğümü her zaman kesiyor tavsiye ederim
SeydaGolcuk0 Canim kozalak macunu al onu tuker bana doktorum demisti bikac gun icinse öksürügum hemen geçti. Bunun yaninda tabi ılık icecekler tercih edebilirsin ama ılık süt icme balgami arttirir.