Eminexxx Pnr416 ben 16 haftalık oldum hala goremediler bebeğim bizi daha da meraka sokuyor biizmde bacak arası hep kapalıydı
Sedagoktugg54 Pnr416 14 haftalıkken erkeğe benziyor demişti doktorum 16 haftalık olduk erkekmiş tabi ben yine detaylı ultrasonu beklicem kesin sonuç için ona göre alış veriş yapıcam. İlk oğlum 7 aylık olana kadar göstermemişti
Pnr416 Eminexxx bn develete gidiyorum bana dediği biz 6 aydans onra söylüyoruz ben şokk oldum dedim doğuduktan sonra söyleyin hiç gerek kalmaz benim 2. Hamileliğim böyle saçma şey ilk defa duydum
Pnr416 Sedagoktugg54 bana 2 li test verdi yaptırdım daha sonucu söylemeden diyorki detaylıya numara aldın mı salak doktorun teki özele gidiyorum diyor bende doktor değişimi yapıcam 6 aydan sonra söylüyoruz dedi eğer bu gideceğimde söylemezse detaylıda öğrenicem nasipse
Eminexxx Pnr416 yok canım benim ki özeldi bebek göstermedi kendini 6 aydan sonra söylemeyi de ilk defa duyuyorum
Pnr416 Karsu540 Karsu540 öyle olablir ama ben il çocuğumda 3 aylıkken öğrendim hayırlısı olsun da sağlıkla