Tuba-M55 _Tazeanne hahah maşallah Rabbim ağzınızın tadını bozmasın 2 ay sonra bizi bekleyen son da bu galiba 😂
xhbgns Drfatma Ben uyandığım gibi konuşmaya başlıyordum. Günaydınla başlayıp işe gidene kadar aklıma o an ne gelirse anlatıyordum işteyken çok konuşamasam da eve geldiğimde gün içinde neler yaptığımı ben de eşimde dokunarak anlatırdık. İşteyken de müzik dinletirdim hep özellikle klasik müzik kendim de çok severim ona bir şey aldığımızda görmediğini bilsek de eşim tutardı ben nasıl bir şey olduğunu anlatırdım 😢 Şu an mesela onunla konuşmadığımızda bize bağırıyor resmen çok mu alıştırdık anlamadım 🫠 istiyor ki devamlı ona bir şeyler anlatalım 🥹
Drfatma xhbgns Çok alışmış demek ki 🫠 ama bu bile çok güzel bir şey onun dünyasında sadece siz varsınız şuan. 💞
Drfatma tamamdanolmuss oooooo çok erken başlamışsınız sizi şimdiden tanıyordur eminim 💞 ben içimden konuşuyordum dışımdan pek yapamadım 🫠
Drfatma Lavin___ yaaaaa harikaaaaaa 🫠 gerçekten yatkınlık yaratacağını daha kolay öğreneceğini düşünüyorum ben de
Lavin___ Drfatma kesinlikle. Dil önce kulak aşinalığı ile öğrenilir okul ile de sadece desteklenir. Bu yüzden evde verilecek İngilizce eğitimi çokk önemli doğduktan sonra da hep şarkılar dinletebilirsiniz büyüdüğünde çizgi filmlerini ingilizce izletebilirsiniz🫶🏻
xhbgns Drfatma Evet p yüzden ona göre şekil alıp yaşıyoruz bazen zorlansak da tek gülüşü yetiyor 🫠 Sağlıkla dünyaya gelsin sizin bebeğiniz de 🌸
Zuleyha_18 Drfatma ben eşime dedim konuşmamız lazım kulakları daha duymuyor ddi bana öyle mi acaba doğduktan sonra bir kaç ay içinde duyuyormus
BirazbundanBirazondan1 Bebeğinizle konuşun. Özellikle gece uykyn güzel olsyn deyin ben öyle konuşurdum. Yepenkerimşn gece uykusu kötüydü. Ama öğle uykusunu söylemeye unutmuşum.🥴 Öğle uykumuz sıkıntılı. Bügun sanırım toplam 1 saat uyudu.. Ağız tadın iyi olsun dedim. Eşşm çok yemek şeçer inşallah kızumın iyi olur. Akrabaleaedan kimin huyu kötü ise sakın ona çekme diye konuştum. İnşallah onlara benzemez. Bşr de güzel güzel emekle kızım deseydim. Yuvarlanarak gitmezdi 🙈🤣
Drfatma BirazbundanBirazondan1 hahahah çok tatlısınız ya bunlara dikkat ederek konuşayım ben de 🤣 kızınızla eşinizle mutluluklar diliyorum 💕
ezgiunal Drfatma 6+5 olarak mağdurum 😀 Eşim her sabah günaydın babacım diyip karnımı öpüyor işten gelince nasılsın diye karnımla konuşup anneni üzme midesi bulanmasın diye öğütler veriyor ben hala alışamadım 🥲
Naniklininik Ben balkondayken yada dışarda yürürken ne görsem ona da anlatıyorum çiçekleri, kuşları, gökyüzünü tarif ediyorum. Evdeyken de yaptığım işleri falan ama kesinlikle her iletişimde tepki veriyor mutlaka 31.haftadayım