BirAskMasali1323 Hem doğumda örtmek için hemde mevlütlerde örtmek için ağır oyalı mevlüt örtüsü yaptırmak istiyorum bildiğiniz güvenilir instgram sayfası var mı yada aranızda yaptıran varsa model atarsa sevinirim fikir olsun🥰🌺
Minigiim-vebenn52 BirAskMasali1323 nasıl bişiy istiyorsun model atarsan teyzem çok güzel iğne oyaları yapıp satıyor ama instgram yok tabş
BirAskMasali1323 Minigiim-vebenn52 Bi kaç tane daha atayım yapabiliyosa bu tarz istediğim modelden bide ne kadara yapıyo ona göre sipariş veririm
BirAskMasali1323 Minigiim-vebenn52 işte bu tarz istiyorum teyzene gönder bunları yapabiliyosa bide ne kadara yapar beni bilgilendir canım
Minigiim-vebenn52 BirAskMasali1323 olur canım söyleyim teyzem Ordulu ama şuan kızı öğretmen ağrıya atandı ağrıya gitti onunla ordan gelirini sağlıyor mecbur evden bi sorayım ❤️
BirAskMasali1323 Minigiim-vebenn52 kargolayabiliyosa nerde oturduğu önemli değil ben Yalova çiftlikköy deyim canım
BirAskMasali1323 Minigiim-vebenn52 tamam canım sor bu modelleri ne kadara yapıyo istediğim herhangi bi model yapabiliyosa bana söyle ona göre konusuruz canım yine teşekkür ederim ilginiz için