16 mart son regl başlangıcım. 7 haftalık olması gereken gebeliğim kese boyutuna göre 5-6 arası seyrediyor. Boş gebelik değil. 4 hekime göründüm hepsi iyi doktorlar. İkisi devlet ikisi özel. İki devlet ve bir özel(bu çok iyi) sağlıklı olmadığını düşeceğini düşmesi gerektiğini söylüyorlar. Hatta devlettekiler hemen kürtaj dediler. Özeldeki hapla düşürelim öncelikle olarak dedi.bir hafta bekleyeceğiz ona göre sonuç alınacak ama yüksek oranda sağlıksız umutlanma dediler. Diğer özeldeki hekim ise herşeyin iyi olduğunu kesenin biraz altta olduğunu söyledi progesatana başlamıştık zaten devam edeceğiz dedi kalp atışı gibi bişey dinletti hiçbir sorun yok üzülme diye eve yolladı. Bu kalp sesinin benim kalbim olduğumu söylüyor diğer doktorlar. Bir yandan çevrenin iyi diye övdüğü herşey yolunda diyen kendinden çok emin bi doktor var(diğer doktorların söylediklerini dedim) diğer yandan üç iyi hekim ki biri diğer doğumumu yapan doktor diğeri de alanından nam salmış bi doktor onlar olumsuz diyor. Beynim yanmak üzere düşünmekten. Başına böyle bişey gelen birileri var mı? Tecrübeli olan birileri bilmiyorum bir hafta bu kafayla beklemem çok 😞 zor