HifaVera Kızlar 3 gün gecikti adetim bu sabah test yaptım negatif. Göğüslerde sızı ve dolgunlaşma var. Testi negatif çıkıpta daha sonra pozitif çıkan oldumu ? Kaç gün beklemeliyim sizce
Yesimdeniz HifaVera bende bi düşük yaptım adet olmadım 2 ay erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 1 hafta sonra yaptım pozitif çıkmıştı
mavi_anne23 HifaVera son adet tarihin ne benimde 2 gün gecikti erken gebelik testi negatif çıktı bekleyelim bir kaç gün daha bakalım neler olucak
Kubraakgn0 HifaVera Geç döllenme olabilir canım bende 3 gün varken adetime negatifi görüp 3 gün geçince pozitif olmuştu ama çok çok silikti 1 hafta geç döllenme olmuş bekle istersen pazar yada pazartesi adet olmazsan bidaha test yaparsın 😊
mavi_anne23 HifaVera ben 10 ay önce kürtaj oldum sağlıksız gebelikmiş kalp atışı yoktu. 7 aydır deniyoruz şuan.
HifaVera mavi_anne23 Bende geçen sene düşük yaptım 2 buçuk aylık hamileydim kesesi bebeğe göre küçüktü
Kubraakgn0 HifaVera Evet zaten görünüşe göre var gibi inşallah sağlıklı ilerler adet olmazsın pazartesi sabah tekrar test yaparsın yine pozitifse sağlık ocagına gidip kan verirsin stres yapmamaya çalış dikkat et sadece hareketlerine yaptığın işlere zorlama kendini çok 😊
HifaVera Kubraakgn0 Testim bu sabah negatif çıktı canım ilk idrar la yaptım Pazartesi gününü bekleyim en iyisi
HifaVera mavi_anne23 Aslında korunmama gerek yoktu doktor herşey normal dedi Ama ben 3 ay korundum sonra yine denedik 2 ay tekrar bıraktık birdaha deniyoruz