myangelson iki_canavar_annesii25 neyse bütün soru işaretleri ilk olarak çoğalacak mi onunla cevaplanacaktır 😂 artarsa adettir artmazsa ya yerlesmedir ya yumurtlama 😂
myangelson Srp53 ay hemde nasıl çok imrenirim böyle adeti saat gibi işleyenlere 😅 insallahhh Allah razı olsun 🤲🏻 Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda kolaylıkla nasip etsin, aratmasın 🤲🏻🦋
Merve-metin myangelson canım bazen yumurtlama akıntısı pembe renk olabiliyor ben öyle okudum bende hiç olmadı ama 14 gün sonra adet olursan eğer bu yumurtlamadan kaynaklı gelen lekelenmedir öyle düşünebilirsin
myangelson Merve-metin bende de hep kahverengi olduğu için bir post açayım dedim bende yumurtlama olabilir diye düşünüyorum adet olsaydı dünden beri illaki artardı ki benim adetlerim ağrılı oluyor genelde az da olsa bir ağrı oluyor şimdi hiçbir şey yok 😅 dünü değerlendirmiştik zaten bakalım hayırlısı olsun🙈
Alone myangelson adetim biter bitmez ovülasyonda yumurtlama görmüştüm cnm. Ve değerlendirdik Şuan gebeyim. Adetin peşinde yumurtlama da olabiliyor yani
myangelson Alone evet bir kaç kere görmüştüm böyle ay bilemedim kafam çorba oldu 😂😂 neyse 14 gün sonra belli olur o zaman test yapmayı düşünüyorum veya başka bir şikayetim olursa yaparım 🙈😅
sacmalamakizim myangelson Ben yumurtlama akıntısı, kırmızı lekelenme bile yaşadım canım, yani belki yumurtlamadır çoğunlukla beyaz gelir, ama hiç belli olmaz, bence Ovulasyon kullanın.
myangelson sacmalamakizim ben genelde hep yapışkan tarzda yaşıyordum sonra beyaz kremsi geliyordu 2 kere falan kahverengi lekelenme yaşadım bu pembe ve kahverengi arası ilk defa geldi başıma ama sanırım yumurtlama evet çünkü bugün tamamen sarımsı renge döndü şuan gelmiyor. Bir kaç ay bu şekilde deneyelim dedik ovulasyon almak için geç kaldım bu ay bir dahaki ay almayı düşünüyorum
myangelson durum güncellemesi: Dün sarıya dönüp tamamen kesildi yumurtlama akıntısıydı muhtemelen bakalım 14 gün sonra belli olur 😅