Kızlar ilk olarak Allah’a çok şükür isteyen herkese nasip olsun karnında bekleyenlere de tamamını erdirsin hepiniz duamdasınız♥️
Çikolata kistim olduğu için ve de narin bir insan olduğum için normal doğumu hiç düşünmedim aklımda ilk günden beri sezaryen vardı. Planlı olarak 38+1 de doktorum doğum için gün verdi. 9 ay hızlı geçen zaman son hafta asla geçmedi. Normalde çok panik duygusal bir insanım ama bu durumu sürekli bastırıp kendimi strese sokmadım. Hastaneye gittik cok kimse yoktu zaten eşim annem kardeşim ve görümcem vardı. Direkt gelip sonda taktılar. Asla korkmayın incecik bir şey takıyorlar ben büyük bir şey sandım insanlar birbirini korkutuyor bide öyle bir işlemde derin nefes alın hep korkmayın. Bana inanın ben yaptıysam cidden herkes yapar aşırı hassas bir yapım var her konuda 😅🥹 neyse üstümü falan değiştim sedyeye yatırdırlar annem eşim daha gerildi bende belli etmemeye çalışıyorum ama gerildim. Allah tarafından da güç geldi cidden dua okuyun hep kızlar okuyamıyorsanızda açın evde okunsun faydasını göreceksiniz. Sonra beni götürdüler bir an önce girmek istedim zaten neyse girdim bir sürü hemşire stajyer doktor falan 10 kişi var ben spinal istedim. Belden vurulan iğne sinek ısırığı gibi kızlar ömründe 1 kere aşı vurunmuş bile dayanır yani abartmışlar elimden alınan kan daha acıdı. Sonra uyuştum doktor geldi 10 dakıka içinde bebeğimi gösterdiler o an ağladım heyecanlandım hep ağlama sesini duymak istedim sordum iyimi diye. Sonra benim kistim alınırken biraz yoruldum gbi orası daha zor oldu. Çekiştirme gibi hissediyorsunuz o bile az yoksa asla canınız acımıyor. Midem bulandı istiğfar ettim zaten ilgilenip sürekli konuşturdular hep bilgi verdiler başladık bitti az kaldı falan diye. Uyuşukluk 3 saate geçti hemen yemek yemek yasak akşam içecek içtim yürümeye de 6 saattten sonra başladım. Oturup kalkmak zor oluyor içinde dikiş var sonuçta ama 2 gün bugün fe hastanedeyim 3. Gün kendim daha rahat hareket ediyorum. Uzun oldu kusura bakmayın ama korkmayın rahat olun kafada bitirin zevk almaya bakın çok hızlı geçecek çünkü. Dualarınızı da eksik etmeyin.