iremmmuyannn 52 ile hamile kaldım 9 kilo aldım şimdiye kadar diyetisyene gitmelimiyim.Zayıf oldugum için dışardan belli olmuyor aslında şuanda da kendi çapımda diyete başladım
Fundabg iremmmuyannn 52kg ile başladık 22.haftadyım dün tartıldım 64 kg çıktım. Çok bunaltma kendini bence
Canan-06 iremmmuyannn canım ilk gebelikte istemsizce çok alınıyor 25.haftaya kadar 8 kilo almak normal satılıyor ben ilkte 22 kilo almıştım şuan ikinci gebeliğim yarın 24.haftama giricem 3 kilo ile toka devam ediyorum ve yememde gayet iyi ilkde hiç yiyemiyordum
Rabiul Sedadvc ileriki zamanlarda almaya başlarsın canım bende 3. Ayımdan sonra almaya başladım 48 kiloydum şuan 60 olmuşum ama hiç göstermiyorum , 29+4 olduk
SeherT Bizde 22+5 iz 73.80 le hamile kaldım 75.5 şuan kilo bile almadım sayılır henüz hamileliğin verdiği aşırı bi iştahım vs yok bebeğin kilosu 450 grm şuan iyi dio doktor normalmi bu zamana kadar kilomun böyle kalması ilk gebeliğim🙈
eesraktas Bende 22.haftadayım çok fazla midem bulanıyordu. İlk aylar o yüzden pek kilo alamadım. 61.5 ile hamile kalıp şu an 64.5