SmyEsciv İlk doğumum orada olmuştu sezeryan memnun kalmıştım kuzum doktorlar hemşireler çok kibardı bir tane deli ebe vardı oda bana sökmedi🥴 yapıştırma sezeryan oldu hiç pansuman. Dikiş aldırma gibi sıkıntılar la uğraşmadım karnıma bastırmadılar rahat geçti çok şükür takipli olduğum hastane. Ümraniye devlet hastanesi ( zor bir süreçten geçtim oğlumun vefatını biliyor doktorum teyzemin kızı çocuklarına bakıcılık yapıyor o zaman öğrenmişti beni o takip etmek istemişti Allah işini rast getirsin çok büyük değer kattı bana çok yardım etti ama orada doğum yapmaya psikolojik olarak hiç hazır değilim ( oğlumu kaybettim orda (kesinlikle kimseden kaynaklı değil )ama ameliyat hane ile yoğun bakım aynı Yerde 10 metre var aralarında Onu kaldırabiliceğimi hiç düşünmüyorum . En büyük acımın olduğu yerde en güzel sevince uyanabileceğimi düşünmüyorum doğum servisi de o katta iki gün hiç dayanamam orada çok canım yandı birde sezeryanı dikişli Yapıyorlar o sıkıntı 36 dan sonra. Zeynep kamile gidip son iki hafta mı da orada tamamlamayı doğumu orda yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse inşallah