snayglll Kızlar yeni hamile olanlar kasıklarımda sertlik var her iki tarafta da aşılamadan beri var sizce gebelikten mi yeni gebelerde sertlik oluyor mu acaba kasıklarda karında
Merve-metin snayglll dün çık şiddetli kasık ağrısı yaşadım tek taraflıydı o ağrıyan yere dokundum az önce hafif sertlik var gibi ama anlamadım bende adetime daha var o yüzden bekliyorum şuanda ne olduğunu bilmiyorum bende
myangelson snayglll bende olmuştu çatlatma iğnesinden sonra test yapma günüme yakın sağ tarafımda dokunamiyordum canım yanıyordu dışardan bile belliydi hatta kötü birşey var diye korkmustuk. Ertesi gün gebelik testi yaptım test günümdü pozitif gördüm. 1 hafta sonra doktora muayeneye gittiğimde anlattım kendisi de gördü bu taraftan yumurtlamistin bu tarafta kese ama bunu hissetmen imkansız diye şaşırmıştı 😂😂
Eminexxx snayglll canım benim öyleydi kasıklarımda hem ağrı hemde sertlik oluyordu ara ara bide gaz ve gaz sancısı da oluyor inşallah güzel haberler alırsın canım
Merve-metin myangelson ayyy anlattıkların ne kadar güzel yaaaa benim dün sol kasığımda şiddetli ağrı vardı saniyelik sanki bıçak batırıp çekiyorlardı 1 saatte bir 15 dk bir girip çıkıyordu ağrı kımıldayamıyordum dün ağrıdan en son ağladım o kadar şiddetliydi bugünde sol kasığımda böyle tuhaf bi sertlik var sağ tarafımda yok mesela tek taraflı ama belirtiye yormuyorum daha erken çünkü 2 Mayıs yumurtlama 3 mayısta çatlama gördüm ya kist oluştu yada üşüttüm diyorum canım
myangelson Merve-metin bende kist falan diye korkmuştum da neyin nesi anlamadım bende yani yumurtayi veya keseyi hissetmek imkansiz ama bilemedim tuhaftı 😅 senin de az kalmış gününe hadi hayırlı haberler inşallah 🤲🏻🤲🏻🧡🧡
Merve-metin myangelson aynen canım çok az kaldı bakalım gecikme olursa test yapacam erkenden test yapmak istemiyorum çünkü negatif görmemek için
myangelson Merve-metin en iyisi ya bence de canim. Bende mesela şuan hiç test yapmadım dünün üzerinden 14 gün geçsin öyle bakarız
Merve-metin myangelson aynen öyle canım 2 mayısı sayarsam 16 Mayıs bat 3 Mayıs çatlamayı sayarsam 17 Mayıs bat ondan sonra adet olmazsam test yaparım
snayglll Valla canım ben çatlatma iğnesinden aşılamadan sonra çok fazla ağrım oldu neyse o geçti ama bi ağırlık var elleyince sertlik var iki tarafta da var sanki sa taraf daha sert sağdan ben yumurtladım zaten bu ay inşallah bende hamileyimdir yaa 🥹
Merve-metin snayglll inşallah canım pozitif haberlerini alırız 🙏🏻 benim o sertlik tek taraflı solda sadece
Seyda5- Merve-metin benimde 2 Mayıs yumurtlama 3 Mayıs çatlamaydı doktor 12 mayısta test yapabilirsin dedi
Seyda5- Merve-metin benim bu zamana kadar 2 küpüm kapalıymış 6 aydır deniyordur her ay psikolojikmen belirtilerim oluyordu tüpüm kapalı olduğu halde 🤣🤣 daha yeni açıldı tek belirti kasıklarımda şiddetli ağrı bir de kendimi anne gibi hissetmem yani ruhsal olarakta farklı hissediyorum siz?
Merve-metin Seyda5- inşallah güzel haberle gelirsin canım buraya 🙏🏻 test için son 2 günün kalmış zaten
Himommy Seyda5- yaaa 🥹🥹 benimde belirtilerim vs var rahim filmi çektirdim bende 2.5 hafta önce ama benim ki temiz çıkmıştı yine de hamile kalmaya iyi geliyor diyorlardı çevremdekiler vs. Ama bende ilk defa bu ay hissiyat olarak kendimi farklı hissediyorum dediğiniz gibi 🥹inşallah güzel sonuçlar alırız benim bat yarın 🥹