Yaprakdokumuseverr BirAskMasali1323 Heraldi ondan ya 🥰 bide hareketleri falan içinde hissediyosun ve bidaha hissedemiyceni biliyosun o kısım aşırı duygusal 🥹
BirAskMasali1323 Yaprakdokumuseverr evet zaten o apayrı bi duygu..15+5 haftalığım yeni yeni hafif tekmelerini kıpırdamalarını hissediyorum..Tekmr vurduğu an elimi karnıma koyuyorum hemen duruyo sanki beni kontrol ediyomuş gibi yada anne bende burdayım varlığını hissettirmek amaçlı yapıyomuş gibi🥺🥰
dogurangaplumba Aysemm44 bende özeniyodum baktım 10 yıldır evimi yatağımı başkasının oğluyla paylaşıyorum gitmicekte özenmeyi bıraktım 🤣 o değil birde 36 yaşında çocuk yani anası uğraşamayınca ben evlatlık aldım🤣🤣
Hatice5258 Aysemm44 ben 15+3 şimdiden doğurup kurtulmak istiyorum ya ben napim o zaman çok istedim rabbim verdi çok şükür ama doğumdan çok korkuyorum ben yaa 😖🥴
Aleyna_01 26 dan sonra zaman geçmiyor zaten 35 olduk saat bile sayıyorum artık sancısı ağrısı ruh hali derken bunalıyorum artık konuşmaya başladım gel artık sen bu gidişle 42 yide görürsün diye 😅