seymanurer Nst de sancılarım çıktığı için doğum yaptım 36+2 de doktor kan sulandırıcı iğne yazmış yani kanımda pıhtılaşmış zaten kendimde gördüm evde kendini yapıyormusunuz bu iğneyi yardımcı olur musunuz ikiz gebeliklerde genelde pıhtılaşma oluyormuş
-SerDam- seymanurer Göbek deliginin 3 parmak sağından yada solundan iğneyi dik.sekilde tutarak yapabilirsin kendin yapamazsan eşin yapsın. Bana doktor dış gebelik ameliyatından sonra vermişti eşim yaptı hep evde. Ama önce iğnenin havasını aldırin sonra yapın aldirmazsaniz hafif şişer.
Ebrar042 seymanurer gözünüz aydın bebişleriniz nasıl ? Küveze girdiler mi? Ne kadar doğdular bende 30+5 ikizlere hamileyim de merak ediyorum 🥹
Iremparlkc2 seymanurer gözünüz aydınn bebişlerinizin durumu nasıl küvöze girdiler mi bizde 32 haftalık olduk merak ediyorum açıkcası nasıl bir süreçten geçiyorsunuz
seymanurer Ebrar042 Iremparlkc2 Çok şükür iyiler 36+2 de doğdular hastaneye kontrole gittiğimde nst çekildi doktor ağrıların var almamız lazım dedi bende tamam dedim bir kız bir erkek biri 2770 biri 2735 olarak doğdu çok şükür küvöze girmeden evimize geldik Allah sizede nasip etsin inşallah 🤲🏻 sezeryan sonrası ağrılı oluyo karın büyük olduğu için Allah yardımcınız olsun inşallah 🤲🏻🙏🏻Planlı bi doğum değildi ben 38 kadar sabrederim dedim ama baya ağırlaştım yürümek bile imkansız geliyordu
Gebelik_takibi seymanurer Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün düzenli olarak yiyip içtiğiniz birşey varmıydı
Mrvylmz61 seymanurer maşallah sağlıkla büyütün bebişlernizi. İnşallah o haftaları biz de görürüz. Nelere dikkat ettniz bu süreçte
Ebrar042 seymanurer MaşaAllah maşaAllah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ☺️ öncesinde herhangi bir sancınız açılmanız falan başlamış mıydı? Düzenli kullandığınız ilaçlar nelerdi? 29+4 de 1 cm açılma ile hastaneye yattım 2 gün yatıp 3.gün çıktım yarın 31+0 oluyoruz evde yatıyorum sürekli acaba dururlar mı o zaman a kadar merak ediyorum 🥺
seymanurer Gebelik_takibi Meyve çok tüketmedim açıkçası yemek istemiyodum muz ve greyfurt yiyodum birde ekmek arası yumurta yeşillik domates salatalık kaşar yapıp yiyodum et tavuk balık tüketiyordum birde makarna
Raysglri seymanurer Hayırlı olsun bebişleriniz öncelikle bende siirtteyim de nerede doğum yaptınız nasıldı hastane ? Bebeklerin kilosu çok iyiymiş maşallah neler yediniz ben bu hafta gittim 32 olmam gerekiyorken 30 haftalık 2 hafta içinde hiç büyümemişler
Cylnrcp1410 seymanurer benim ilkinde de vermişlerdi 15 tane, eşim yapmıştı kolumdan, bi gün sağ bi gün sol, göbeğinden yapan falan da var da ben asla yapamadım biz böyle yapmıştık, yapabilirse eşiniz ya da çevrenizden başka biri koldan yapabilir
seymanurer Cylnrcp1410 Üst kolu tutup elinle sıkıp vuruyorsunuz değil mi yani böyle yapılıyo hastanede yaptılarsa tam nasıl yapıldı hatırlamıyorum
seymanurer Raysglri Devlet hastanesinde Pelin Oyardı çok hoş bi kadın gerçekten hastane temiz hemşireleri çok iyiler çok beğendim ikinci hamileliğim olduğu için sezeryan oldum o yüzden devleti tercih ettim
Cylnrcp1410 seymanurer aynen omuzun biraz aşağısından hafif sıkıp öyle yapmıştı. Benim de 3 yıl geçti üstünden tam net hatırlamıyorum ama 15 taneyi evde kendimiz koldan yaptık yani