Cerenglr Zeynepacar35 32+4 teyiz bizde geceleri daha hareketliyiz. WC olaylarımız çoğaldı mide yanmalarımız ağrılarımız falan uykuya dalmak zor oluyor yavaş yavaş :) Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşalllah
Lilosss Zeynepacar35 33+3üz ayaklar aşağıda olduğu için vajina ağrım çok oluyor , uyku uyutmuyor , mide yanmaları oluyor ☺️ sağlıkla alalım kucağımıza
Liyamm1 Zeynepacar35 33+6 olduk çok iyi gidiyor çok sükkur bel agrisi kalmadi akupunktur yapiyorum her ay 🙏🏻 Siz nasilsiniz?
rahime_ali-26 Zeynepacar35 31+3 bizde 30 haftadan beri bende uyuyamıyorum gece rahatsız oluyorum sürekli tuvalete gidiyorum 🥺 çok kilo almamama rağmen oturup kalkarken zorlanıyorum miğde eşkimelerim artı süt içip uyuyorum rahatlatıyor
Zeynepacar35 Cerenglr ayy o mıde yanması ekşimesı kadar kotu bı durum yok yaa onceden. De rahatszdm mıdemden ztn evt dedgnz gıbı ınslsh saglıkla alırız kucagımza hepımız
Cerenglr Zeynepacar35 benimde gastrit problemim vardı zaten hamileliğin başlarında çok zorlamadı ama bu son aylar girdiğimizde baskıdan mı artık neden bilmem bi fenalaştı 😅
Zeynepacar35 Liyamm1 bel agrım var mıde agrısı cok csbk yoruluyorm hamılelıgımn basından berı hep sorun vardı yaa rahatlayamadım bı turlu
Zeynepacar35 rahime_ali-26 süt rahatlatacaksa içerim bende sureklı Su içsem yataga gecsem uzansm sankı boğazımda o su
Liyamm1 Zeynepacar35 geçmis olsun 💕 benim gebeligim zor geçti baya 30 haftadan sonra baya rahatladim çok sükkur 🙏🏻 Sag saglim alalim kucagimiza insAllah 🥰 dogum ne zaman belimi? Sezaryan veya normal?
Cerenglr Zeynepacar35 büyük ihtimal çınarlıda olacağım doktorum orayla anlaşmalı ☺️ sen nereyi planlıyorsun
Zeynepacar35 Liyamm1 inşşlah bende rahatlarım artık şuanlk norml doğum gorunuyr en son gıttıgmzde bası aşagıdaydı bakalım kendıni dondurmezsse
Zeynepacar35 Cerenglr ben dokuz eylul hastanesınde düşünüyorum ya cok ılgılıler once karataşa gıdıyodum soru bıle soramıyodm cok kalabalık dıye dokuz eylul daha iyi gıbıme gelıyor
Cerenglr Zeynepacar35 dokuz eylül iyi bir hastane iyi bir tercih olabilir. Benim arkadaşım riskli gebelik yaşadı o hastanede tamamladı sürecini çok memnun kalmıştı :)