seymakayaa Merhabalar 7 Haftalık hamileyim ve günde 3-4 defa kusuyorum ve çubuk kraker ve sudan başka hiç bir şey yiyemiyorum kokuya tahammülüm yok yemek içecek ev kokusuna bile bebeğime bir zararı olur mu hem kusmam hem biseler yiyememem ?
Aerithma seymakayaa ilk haftalarda bende çok kusuyordum. 12.haftaya kadar da kusmaya devam ettim. Korkmayın çok normal.
Cosimaniehaus seymakayaa yemek yiyemiyorsanız serum vurdurun. Ben doktora gittiğimde kusmuştum iki kere tansiyonum falan düştü. Doktor halsiz kalırsınız böyle arada serum vuralım dedi.
Sadeceanne2 seymakayaa 🥴🥴🥴 8,9 kez kusan ben o günleri hiç hatırlamak istemiyorum ama korkmayın zararı yok Ama yemeye çalışın
Epifizbezi seymakayaa doktora gidip düzenli aralıklarda idrar tahlili verin bebeğe bir zararı olmuyor ama vücut yeterince beslenemeyinde idrarda keton çıkıyor ve bu biraz tehlikeli oluyor , idrarda keton çıkınca 1000 lik boş serum takıyorlar o hemen düzeliyor. Birde doktora sorun serum zafer bir nebze olsun rahatlatıyor yani rahatlatıyor dediğim o da günde 2 ye indirir belki 1 e
d-akb2 Bebeğin ilk üç ay kaloriye ihtiyacı yok o yüzden herhangi bir sorun olmaz ama en azından günde bir kase yoğurt , iki ceviz yemeye çalışın
Cosimaniehaus Bir de bulantı için prilam veriyorlar genelde. Doktorunuza yazdırın yatmadan önce 2 tane içiyordum iyi geliyordu.
merimiri seymakayaa çok kustum ramazanda bi kere iftardan sahura kadar kusmuştum şükür bir sorun olmadı merak etmeyin olmaz 🤲🏼
Mrt9021 Çok normal, ikinci hamileliğim 4 aydır günde 10 kez net kusuyorum. Geceleri sabahlara kadar kusmaktan uyuyamıyorum. İlk gebeliğimde de 9 ay kusmuştum ama bebeğim 3800 doğdu🥰 O her türlü beslenir sen merak etme.