Eboz Eda_tekin bazen kendiliginden geliyor bebek beklemedigin Anda Doktora gittinizmi troid baktirin onemli
Kubraakgn0 Eda_tekin Ben 8 ay doğum kontrol hapıyla korunmuştum herkes yok o sonrasında da hamile kalmayı engelliyor hormonları bozuyor çocuğun olmicak diyordu hapı bıraktım 3 gün sonra adet oldum 1 ay sonra yine adet olucam diye bekliyordum ama olmadım 😂 her gün havuç yiyordum yumurtaların sağlıklı şekilde büyümesine yardımcı oluyormuş havuç bir dahaki ay hamile olduğumu öğrendim uygulamayla yumurtlama günlerimi takip ediyordum adetim düzenli olduğu için o haftayı full değerlendirdik bi dolu bi boş olarak tutmuş daha ilk aydan 🥰
Dlntkesn Eda_tekin 9 ay uğraştık daha sonra hayt otu ve çörek otu karışımı kullandım tabi önce allahın izniyle sonra da bu karışımlarla kaldığımı düşünüyorum ama üstüne de çok düşmemek lazım psikolojik olarak bıraktığın an daha rahat oluyosun . Allah’ım tez zamanda nasip etsşn inşallah hayırlısıyla
Nemesisnyks Eda_tekin bende 3 senedir evliyim 1 senedir korunmuyorduk eşimde sperm testi yaptırdı bir sorun çıkmadı bende de yoktu ultrasonda görünen bunları araştırırken yumurtlama günüme denk getirip bilinçli birliktelik oldu hamile kaldım ama malesef bebeğimi kaybettim 5. Ayımda suyum erken geldi. Doktorum folik asit kullan gebelik planlamadan önce dedi yumurtanında kalitesini artırıyormuş eşinde kullansın demişti bunu genelde hamile kalamayanlara öneriyorlarmış bizimkisi tekrar sağlıklı bir gebelik olsun diye önlem amaçlı birde vajinal enfeksiyon olup olmadığına da baktır planlamadan önce vajinal kültür aldır demişti bunlar birer önlem aslında. Eğer herhangi bir sorun yoksa kan değerlerinizde sen ve eşinde olur elbet içini ferah tut sağlıklı güzel bir gebeliğin olur inşallah
Ella06 Aylarca denedik istedik olmadı hatta yıl oldu. üstelik bende çift taraflı çikolata kisti var sağda 5,5 cm solda 2,5 cm.Mart ayında ovulasyon testini denedim yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdik şu an 6 haftalık gebeyim çok şükür 🤲
Asdfj Ella06 çoğu kişi ovulasyon testini çokta gerekli değil diyor hatta bazı doktorlarda ne güzel sizde işe yaramış sizin bu yorumunuzdan sonra bende deneyeceğim
bitterturbo 4 yıldır evliyim çocuk düşünmüyorduk süpriz oldu 9haftalık gebeyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin sadece tek önerim duyduğum ve şahit olduğum kadarıyla hiçbir sıkıntı yok ise stres yapmayın ve oluruna bırakın bebiş siz istediğiniz zaman değil sizin ihtiyacınız olduğu zaman gelirmiş benim öyle oldu
Serapkayaa1234 bitterturbo 4 yıl boyunca dogal yontemleme korundunuz canım yoksa hap falanmı ayıptır sorması 🥰
Yusbus 5 yıldır evliyim 3 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorum iki kaybım var bu 3. Gebeliğim çok şükür doğuma az kaldı en son doktora gittiğimde tüp bebek tedavisi dışında bebek sahibi olamayacağımı söylediler bir değil bir sürü doktor bunu söyledi ümidimi kesmiştim bir gün kuzenimin gelin hamamı vardı babannem eski ebelerden çekti kenara doluysan boş boşsan dolu çıkarsın dedi başta anlamadım gitmeden önce test yapın ben yapıp gittim gebe olmadığımdan emindim 1.5 saat içerde kaldım kese ve masajımı yaptırdım geceside birliktelik oldu denedik ve ben hiçbirşey yapmadan o geceden hamile kaldım gittiğim doktorların hepsi şaşkın bazıları onay verdi doğrudur çakralar açılıyor organlar yumuşuyor tutmuştur diyenlerde oldu saçma mucize diyenlerde oldu ama bence bir dene denemekte fayda var hatta bazı hamamlarda aile hamamları oluyor sadece eşlere özel hamam odaları bence git dene şansını he şunu da eklemeyi unuttum halamda bilmeden gebeyken gitmiş hamama iki gün içinde düşük yapmıştı eskilerin vardır bir bildiği dolu giren boş,boş giren dolu çıkıyormuş
Ella06 Asdfj denemekten zarar gelmez. Belki o ay ovulasyon takibi yapmasaydımda hamile kalacaktım bilemiyorum. Ama aylarca hamile kalamadım.yumurtlama ve çatlama günlerimi bulmamda çok yardımcı oldu. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız