ezgiunal Merhaba kızlaaar, 6+5 olarak katılıyorum 1 hafta önce acilde gebeliğimi öğrenip özel bir polikliniğe gittim. Çok kararsızım hala doğum ücretleri malum devlete de güvenip güvenmemek arasındayım fikirlerinizi almak istiyorummm🫨🥲
_almirasmom ezgiunal ozel klınıge gıdıyorum muayne ucretım 1000 tl 47 bınde dogum ıcın verdık temmuzda dogumum devlete asla gıtmem cok terslendım durduk yere ve doktor yerıne stajer bakmıstı o gunden sonra gıtmedım eşimde kızdı paranmı yok kendını rezıl ettırmeye gıdıyosun demıstı
matmazellayy ezgiunal Ben özele gittim devlete de göründüm ama tavır şekiller devletten soğuttu bişey soruyorsun cevap yok saçma sapan tersleniyorsun tabiki iyi doktorlar var acilimde çok tatlı doktora denk gelmiştim ilk defa ama ebeler berbat resmen köpek muamelesi yaptılar o yüzden özel imkanınız varsa hiç devleti düşünmenizi tavsiye etmem
ezgiunal leyze Fakat 9 ay boyunca devlet de başka bir doktorla görüşüp özelde ki o an doktora kendimi nasıl ifade edip güvenebilirim bilmiyorum
myavocado leyze doğumunuza size ve sürecinize yabancı doktorun girmesi de iyi olmayabilir ama kontrollerde de doğumu yaptıracak doktora girltmek karşılıklı güven oluşması için önemli değil mi
ezgiunal _almirasmom Bende bir kadın polikinliğinde muayene ücreti 550 doğum şuanlık 22 olarak görüştüm devlete hiç gitmedim dediğiniz gibi aslında terslenip ilgisizlikten korktum
ezgiunal Epifizbezi Aslında bende öyle düşündüm ama tek doktorla devam etmek daha mantıklı değil mi 🥹
hulyaakgn34- 2 doğum yaptım 2 side özelde oldu fakat ilk gebeliğimdeki tüm süreci acemi bilgisiz korkulu oldugum için özelde geçirdim 2. De çok daha rahattım bundan ötürü tüm tahlillerimi nstleri devlette yaptım doğumu özelde yaptım şöyle ki arada konfor ilgi farkı var özelde tüm sorularını sorup ultrason görüntüsünü izleyebiliyorsun ama devlette ne yazıkkı böyle değil imkanınız varsa tabiki özeli tercih edin
ezgiunal hulyaakgn34- Benim içinde inanın çok heyecanlı ve acemilik bir durum 🥲 çok şükür maddi olarak takılmıyoruz eşimle ama bazı insanlarda özele verdiğin parayla çocuğun eksiğini yaparsın diye konuşunca bir suçluluk hissi oluşuyor. Yoksa ilk olan bişey insan ilk olduğu için özel bir ilgi bekliyor cidden
ezgiunal matmazellayy Zaten ilk gebeliğim ve plansız şekilde gelişti heyecanı şaşkınlığı hala üstümde ama çok şükür Rabbime 😍 bu yüzden bu tür muamelelerden çok korkuyorum ne olursa olsun özelden devam edeyim en iyisi çok teşekkürler 🥳
leyze ezgiunal 30. haftalarınızda özele bakın araştırın uygun bulama çalışın devlet insanı rezil ediyor
Minikgebe ezgiunal zaten 9 ay görmediği gebeyi çoğu doktor kabul etmez. Ayda bir devlete gidiyorsan 2 ayda bir özeldeki doktorunads görünmelisin. Hem aranızdaki güven bağıda oluşması açısından daha sağlıklı olur🫶🏻
ezgiunal Mediha26 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin💓 2 türlü de acıyı biz çekiyoruz ama Rabbim iyi insanlarla doktorlarla karşılaştırsın🙏🏻
matmazellayy ezgiunal rica ederim canım benim de ilk gebeliğim ben tahlillerimi sağlık ocağında devlette yaptım gereksiz gördüklerimi yapmadım sende o şekilde yapabilirsin devlette tıkıyorlar doğuöhaneye 2 gün dursan da duruyorsun kimseyi göremiyorsun beni o yönü de etkiledi özelde en azından eşimi annemi görürüm psikolojik açıdan da yıpranmam diye düşündüm umarım güzel geçer senin de herşey sağlıkla gelsin bebişin
ezgiunal matmazellayy Ay gerçekten doğum yapan arkadaşıma gittiğimde laçka üslupsuz hemşireler 1 odada 2 doğum yapmış kadın psikoloji alt üst 🥲 amin Rabbim isteyip kucağı boş olanlara nasip etsin sahip olanlar sağlıkla doğumuna girmeyi nasip etsin sağlıkla gelsin bebişin 💓
BusraTi36 ezgiunal 35 haftalık olana kadar Gaziantep şehit hastanesine gidiyordum. Daha sonra kanamam oldu acilinden giriş yaptık o kadar berbat bir hastaneydi ki travma oluştu resmen it gibi davranıyorlar. Para umrumda olmadı hemen vazgeçtim ve özele geldim muayene olup ameliyat günü aldım. İnsan gibi davranmıyorlar
ezgiunal BusraTi36 Çok doğru bence Bayrampaşa devlette kan vererek gebeliğimi öğrendim doktor gebelik görünüyor dedi o an ki şaşkınlık heyecanla salk bir gülümsemeyle gerçekten mi hocam sorusuna sana niye yalan söyleyim sıradaki diye bağırmıştı çok kötü hissetmiştim kendimi insanlık olarak bir hayırlı olsun denir şuan ki doktorum hem tatlı dilli hem rahatlamasını biliyor
Aycanby Ya ilk gebelikte doğumu özelde yaptım şimdi 2. Gebelik devlete gidiyorum devlettede doğum düşünüyorum ama Allah korusun kalkıp beni doktor hemşire ebe öyle azarlayamaz ona o hakkı veremem ortalığı yıkarım o an nasıl böyle bir durumla karşılaşıp susuyorsunuz annemde doğumlarında ebelerden dayak bile yedim diyor çıldırıyorum bilmiyorum ama iyiysem yolarım kötüysem o an sonra yolarım susmayın kızlar size bu şekil davranma hakları yok yaa
ezgiunal Aycanby Annem de ebelerden çok azar işittiğini söylerdi hep aklıma geliyor korkuyorum insan o an ki psikolojisiyle nasıl oluyor yada kendini düşünüyor herhalde sadece bilemiyorum ama o duruma kimse düşmesin ya 🥹
Aycanby ezgiunal yani tamam sağlıkçılar hepsi başımızın tacı onlar olmazsa olmazlarımız ama kalkıp beni azarlamasına hele ki Bi de vurmasına asla izin vermem yani herkes işini yapıcak diken olana diken çiçek olana çiçek olucaksınız kimsenin o şekilde davranmaya hakkı yok güzellerim