Nickbilmemne Eylül diye hesapladım ne yazık ki en son hamile kaldığım tarihi hatırlamıyorum. En son ocağın başında adet olmuştum ve o zamandan beri adet olmadim . 22 Eylül de sinav varmış doğum olursa gidemem heralde 🥲🥲 benimle aynı tarihlerde olan var mi
Epifizbezi Nickbilmemne son adet tarihim 7 Ocak doğum 12 ekime geliyor son adet tarihinizi net bilmiyor musunuz yani
_ozlmm Nickbilmemne 1 Ocak son adet tarihim 18+2 haftalık ☺️ Sezeryan olacağı içinde eylülün son haftasından bi önceki hafta gibi 16 sından itibaren yani 😂 doktorum öyle söylemişti ikinci sezeryan olduğu için 38.hafta da falan alırız demişti
BeyzaGnes12 Nickbilmemne benim son adet tarihim 12 Aralık doğum 17 Eylül, Sizinki tahmini Ekim başı falan olabilir
Nickbilmemne Epifizbezi ya hamile kalma ihtimali vermemiştim bu yüzden adetim ne zaman başladı bitti yazmamışım ama ocağın ilk haftasında adettim 🥲
Nickbilmemne _ozlmm en az 40a kadar falan içimde tutmam gerekiyor o zaman benim sınava girmek için 😅 sezeryan olacak benimki de inşallah
BeyzaGnes12 Nickbilmemne aynennn adetin ilk gününden hesaplanıyordu telefonunuza adet takvimi gibi bir uygulama kullanmıyor muydunuz
Nickbilmemne BeyzaGnes12 kullanmıyordum . Her ay düzenli adet olan biriyim ama günleri değişebiliyordu. Hamile kalacağıma ihtimal vermemiştim
CeylanCagan Nickbilmemne doktorunuz bebeği ölçerken size net bir tarih verebilir benimde net değildi bebeğimin ölçümleri yapıldıkça son adet tarihim netleşti siz doktorunuza sorun bence