tgb0104 Kızlar bence çok önemli bir konu 4. Aydayım hiç aklıma gelmedi kullanmak arkadaşım kullanmalısın kesinlikle dedi, çatlak önleyici krem önerisinde bulunur musunuz ? Mustela aldım ben sizce nasıl ?
momofmychildren tgb0104 mustela krem ve yağını aldım yağı aşırı iyi geldi kremi de güzel ama ben yağından memnun kaldım
Hamilebirisi_06 tgb0104 kimse kullanmamıştır ben tesadüfen deneyip keşfettim bepanthol derma krem çok güzel nemlendiriyor yağlı his bırakmıyor ve çatlamasını da önlüyor
Eboz tgb0104 Bio oil kullandim catlama olmadi gogsunuze ve basenlerinize de surun yagli his birakiyor o kotu
Hulo2105 tgb0104 bebe yağı ve bio oil kullanıyorum. Bio oile 8. Haftada başladım. 25. Haftaya giricem daha hiç çatlamadım. İleriki haftalarda ne olur bilmeme tabii şu anlık yok ama
myavocado tgb0104 4. haftada hemen başlamıştım ben. Hindistan cevizi yağı, kakao yağı, tatlı badem yağını dönüşümlü kullanıyorum ben. Hazır ürün almadım. Mustela için ama hep iyi yorumlar duyuyorum, içeriği de temiz bildiğim kadarı ile.