Esinbora Kızlar 37 haftaligim 1 cm açıklık var sizce ne zaman doğururum bebeğim doğum kanalında sancılarım artıyor şimdi serum yedim sizce yani tahmini bana yardımcı olur musunuz??
Azra8Engin Esinbora benim 3 cm açıklık vardı 60larda sanci vardı. 2 gün sonrasına sezaryen günü verdi. 2 gün gezdim o açıklıkla birsey olmadı
EdaninBebegi 1-2 hatta 3 cm açıklık ile 4-5 hafta gezen oluyor doğuma kadar 😅 yani o iş maalesef belli olmuyor. Kendi tecrübemi aktarayım; 2 cm açıklığım vardı 37. Haftada ve ben tam 39. Haftamda doğum yaptım.
Esinbora EdaninBebegi bebeğin doğum kanalında miydi peki benim bebeğim biraz iri yani sancılarım çok fazla oluyor yuruyemiyorum ağlamaktan başka birşey elimden gelmiyor bugün akşama kadar öyleydim malesef 🥺
Esinbora EdaninBebegi 3600 gram bebek doğum kanalında birde enfeksiyon var bel ağrısı hallice doğuruyorum sanıyorum ki çok şiddetli geliyor ama nst de sancı çıkmıyor ne yapicam bilmiyorum 🥺
Esinbora Azra8Engin benim sancılarım çok tutuyor canım enfeksiyon da var bebek de aşağıda doğuruyorum sanıyorum ve bel ağrım öyle normal ağrılardan değil ağlatıyor resmen
Esraaaas Esinbora iki gündür bel ağrısından hiç uyumuyorum geceleri oluyor gündüzleri çok az oluyor sol belim ağrıyor bi an doğuruyorum sandım doktor da normal diyor problem yok diyor ama nasıl idare edicem doğuma kadar bel ağrısı böyleyse doğum ağrısını düşünemiyorum 37 haftalığım
Azra8Engin Esinbora son 2 3 hafta da bende de oluyordu. 37de girdiğim nst de sanci yoktu. 38 de ki nst de sanci çıkmaya başladı. Büyük ihtimalle son zamanların ağırlığı senin ki. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 💐
Esinbora Esraaaas bende aynıyım sisteme göre küçük ama bebeğimin hem kilosu fazla hem kemikleri iri açıklığım var ne yapacağım bu hafta dogurursun demişti dün ebeye gittiğimde ya cumartesi ya pazar bekliyoruz dedi bebeği 🥺