Hsnsarem-94 Kızlar gebeliğim ilk aylarında cilt bozukluğu kuruklugu sivilce çıkan annelerin genelde kızı mı olur bu tutan var mı acaba
Seldahilal Hsnsarem-94 yani bence hayır benim cildim çok sivilcelenmezdi ama hamileliğim başından beri sivilce eksik olmadı ama cinsiyet erkek💙
GizemSevilir Hsnsarem-94 benimde şuan çene ve alın bölgemde sivilceler var ve yanak kısmım pul pul oldu kuruluktan ama bebeğim erkek 🤗 erkek annenin çirkinliği alır kız güzelliğini derler hani nerde bende güzellik falan kalmadı sivilce doldum 😂😂😂
Akdere_44 Ay inşallah vardır öyle bir şey benim de bı oglum var şimdi 6 haftalık hamileyim yüzümfe ki sivilcelerin ardı arkası gelmiyor
GizemSevilir Hsnsarem-94 benim alnım öyle şuan pıtır pıtır kırmızı bir sürür küçük küçük ve çok kaşınıyor kaşıdıkça kanıyorlar bide değer muaynemde söyliycem doktora rahatlatocı bi krem varsa yada cildiyeye yönlendirirse gidicem böyle bırakırsam hergün artıyor leke kalcal diye korkuyorum
Zeros24 Kızlar Evet benim de sivilce yatkın bir cildim var. Ha bugün biter ha bu iyileşsin biter Derken yüzüm sivilce doldu Ve cinsiyet erkek🩵 Sizce ne zaman biter🥹