Selinmoon Lavinya21 yüzünü görmek en güzeli ben iki ay göremedim göstermedi cadııı en son gördük kocaman olmuş Allahım dedimmmm 😍 o kadar az kaldı ki , inşallah doğumdan sonra da her şey güzel olur iyi bir anne baba oluruz 🙏
Lavinya21 Selinmoon evet evet bebeğimizin yüzünü görünce bütün derdimizi unutuyoruz bizde 🥹 insAllah doktora gittiğimde bana 38. Hafta için gün verir diyorum ya doğumdan korkuyorum ama yinede olsun bitsin artık 😂
Kevserergullll Selinmoon şekerim çıkmadı ama çok tatlı yiyordum son zamanlarda çok makarna yiyordum doktor uzak durmam gerektiğini söyledi arkadaşının geçti mi düzeldi mi
Iremparlkc2 Selinmoon amin 🙏 çok şükür herşey yolunda doktorumuz şuan için bişey diyemiyorum bu gidişle belki 37 38 i görürüz dedi
Lavinya21 Selinmoon henüz belli değil aslında istersem sezeryan olurum ama bir yandan da cesaret edersem normal istiyorum aradayım ya
Selinmoon Kevserergullll bende çok yiyorum eyvah 😂 yok doğum yaptı öyle erken geldi sanki biraz bebeği suyu fazla olduğu için , ama çok değil 37’de geldi galiba
Kevserergullll Selinmoon ayy maşallah 37 bı görsem içim rahatlayacak suyun fazla olması gerçekten erken getiriyormus aşırı tatlı yiyordum 4 gündür yemiyorum karbonhidrattanda uzak duruyorum çok zor alışmışım yemeye
Selinmoon Lavinya21 çevremde herkes normal doğum yap diyor 🙄 korkuyorum ama inşallah Allah yardım eder 🙏
Selinmoon Kevserergullll ay bende tatlısız duramıyorum bir şey demedi suyla ilgili doktorum . Az kaldı sık dişini canım 😍
Selinmoon Lavinya21 haha hayır aşkoooo çünkü eğer her şey yolunda giderse normal doğuma karar kılarım yüksek ihtimalle 😂
Lavinya21 Selinmoon ay bende hep sezeryan istiyordum normal doğum asla yapamam diyordum ama kontrole gidince doktora soracağım eğer bir engel yoksa büyük ihtimal normal doğum için beklerim
Selinmoon Lavinya21 yok canım sadece bir kere rahatsızlandım acile gittim mal kadın alttan baktı açılma var mı diye o kadar 🙄