madameux Elifaykkac sifir belirtiyle bende enfeksiyon cikti ayda 1 tit ve kültür vermek lazim gebelikte
Tugces27 Sarı akıntı sürekli idrar var gibi hissetme, yanma gibi belirtiler olur genelde ama bazen de hiç belirti vermez doktorunuz fark eder bu yüzden ben hamileliğim boyunca ayda bir kere idrar ve kültür tahlili veriyorum
ecmelmirzaogluu Canım geçen haftalarda tatilde kapmışım ben de . Doğuruyorum sanıp sancıyla çantamı alıp hastaneye gittim o derece ama öncesinde hiçbir belirti yoktu her şey çok normaldi. Doktorlar genelde idrar yaparken yanma idrar renginde farklılık kasıklarda farklı bir ağrı ya da akıntıda değişiklik var mı diye soruyor bunlar belirtiler arasında sanırım
Elifaykkac ecmelmirzaogluu bir ay önce temizdi tahlil ama bugun idrardan sonra sağ kasıkta ağrım oldu şüphelendim
senaall Ben de merak ediyorum daha önce de sık geçirmediğim için çok aşina değilim açıkçası belirtilere. Çok farklı bir akıntım yok her zaman olduğu gibi bi ay önce falan tit kültür vermiştim temizdi şimdi de bazen idrar yaparken değil de sonra sanki genital bölgemde bir sızı oluyor gibi anlamadım gebelikle mi alakalı enfeksiyon var mı
Umutaren Bende gaz sancisiyla gittim enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum idrarda yanma da yok sordular ama yok yani