ZehraMiran Güzel anneler hepinize merhaba 2.5 yıl sonra aranıza döndüm. Kızlar ikincide belirtisi olmayan var mı? Ben hamile kalamazken oğluma hamile kaldım nasip oldu Şuan da korunuyorduk sadece bir gece korunmadık ve adetim 1 ay geçti genelde geçikiyor diye bide hamile kalamam diye test yapmadım. Son adetimin başlangıcı 13 Mart ve bugün test yaptım çift çizgi ama Fransa’da yaşıyorum teste bile güvenemiyorum. İlkte çok belirtim varken bunda hiç yok gibi biraz düşündüm eşimden çok soğuma kötü kokuyor gibi hissetme oldu canım erik çekmişti birkaç hafta önce bide adet sancısı hissediyorum o. Randevuda yok yarın özel bir kişinize gidicem gebeliğim riskli geçiyor çok korkuyorum yoksa diye de düşünüyorum baya içimi döktüm benim gibi olanınız var mı ?
birrana ZehraMiran benimde 2.gebeliğim ve hamdolsun hiç belirtim yok neden riskli geçiyor anlamadım o kısmı?
Frkubra ZehraMiran korkmwtin her hamilelik bir olmuyor bende Fransa’da yaşıyorum sizin gibi tam emin olmak istiyorsunuz aile hekmine gidip kan testi isteyin yada direk labaratuara gibip kan verebilirsiniz ben test yaptım bir hafta sonra kan verdim
ZehraMiran ssevilmommy aaa benimle aynı şeyleri yaşamama sevindim peki hamileliğin kaçıncı haftasındasın canım cinsiyetin nedir oğlumun tam tersi acaba kızım mı olacak diyorum içimden
ZehraMiran birrana ben 4 aylık tüp mideliylen hamile kaldım şekerim çok yüksekti onun için ameliyat oldum şekerden kurtuldum ve sonrasında konurken oldum hamile olduktan sonra 16 haftada kanamam oldu 2 ay kadar hareket etmemem lazım nedeni bulunamadı o dönem erken dönem olduğu için beslenmedim filan sonra genital dişil oluştu hpv riskim vardı yani bununda öyle olmasından korkuyorum. 3 yıl boyunca çocuğumuzda olmadı anlatsak roman olur 🥹
ZehraMiran ssevilmommy benimde adetime göre 8+1 inşallah kızdır benimde sağlıklı olsun öncelikle tabiki ❤️
ZehraMiran Frkubra klinikte jinekolog bulduk yarın için direkt ona gideyim dedim riskli geçtiğini durumumu anlatırsam o da yönlendiriyormuş devlete zaten Fransa’da aile hekimine bulmak çok zor gerçekten
sacmalamakizim ZehraMiran 2. Gebeliğim kızım 33 aylık, ilkinde zorluk çekmedim sadece ilk dönemler iştahsızdım, şimdi de zor geçmiyor mide bulantım var ama, kusacak kadar değil yani, her 2 gebeliğim de benim için zor geçmedi. 😂