mystery00 Suyum geldi aniden evde 37+3 yatışım yapıldı 2cm açıklığım vardı suni verildi düşük dozda nolur dua edin adım gizem. hiç beklemiyodum yatarken evde bi anda su geldi stres korku heyecan çok karışığımmm😍
Alynq mystery00 Rabbim bir avazda su gibi bir doğumla sağ Salim kurtarsın evladına kavuştursun sağlıcakla İnşallah darısı benim de başıma 37 haftayım ben de sağ Salim sağlıkla kavuşayım bebeğime İnşallah🙏🏻🧿
Serra19 mystery00 benim de suyum geldi 6sı sabah bir den açılmam ilerlerdi hemen yedi cm oldu doğurdum hadi darısı başına canım
Seray90 mystery00 rabbim seni darda bırakmasın bir sancıda kavuş bebeğine inşallah 🙏 bende 38+3 teyim darısı benim başıma olsun 🙏😄
Kubra003 Su gibi doğur inşallah sağlıkla 🙏🏻🙏🏻 suyun geldiği gün meler yaptın ya da neler hissettin acaba mesela bebek çok mu hareketliydi ya da sen çok mu ayakta kaldın nasıl oldu 🥰
mystery00 Kubra003 hiçbişey yapmadım canım uzanıyodum bi anda geldi hemen hastaneye geldik 2cm açıklık vardı suni bağlı açıklığım daha 4 bekliyorum bakalım
Kubra003 mystery00 doğurdunuz mu 🥰 keşke meryem ana otu koysaydınız suya açıklık başlayınca faydası olurdu sanki inanarak yapımca çok etkili oluyomuş
Tugce_gul mystery00 nişanın ne zamana geldi benim 36+5te geldi şuan 37+1 dün ilk defa baya bi sancım geldi su ne zaman gelir acaba
mystery00 Haticeburak06 yok canım hiçbişey yapmadım 2 gün öncesnde biraz gezmiştik arkadaşlarla o gündem sonra bacağımın üstüne falan hiç basamıyodum sürekli uyuyodum normalde uyumam hayatta erkenden ayaktayımdır geleceği varmış geldi valla çok şükür
mystery00 Tugce_gul benim ne sancım ne nişanım hiçbişey olmadı uzandığım yerde birden suyum geldi ve suni sancıyla doğurdum canım kendi sancım olmadı hiç