yadoba Merhabalar,ovülasyon testim böyle görünüyor fakat adet günüm 1-2 gün geçti,henüz erken olduğu içinde test yapmadım.Sizce hamilelik olabilir mi ?
Brgulll yadoba ovülasyon testiyle hamileliğinizi nasıl öğreneceksiniz ki erken gebelik testi yapman gerekiyor
lilyum_ yadoba canım hayırlı olsun diyenlere aldanma. Bu testler normal zamanda bu şekilde çıkıyor zaten. Sadece ovulasyon günlerinde ikisi de koyu olacak şekilde çıkıyor. Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenlerin iki çizgi de cok koyu oluyor ve siliklesmiyor. Seni üzmek istemem ama bu testlere bakılırsa gebelik yok gibi
SiriusAb yadoba Merhaba. Öncelikle inşallah hamilesindir 🌸 ama aynısını geçen ay yaşadığım için yazıyorum. Herkes kesin hamilesin hemen test yap falan dedi. Sonuç negatif. Pcos vb bi rahatsızlığın varsa lh zaman zaman yükseliyormuş. O yüzden ovulasyona çok güvenmemeni öneririm :)
Kubratntklu Brgulll adete bir kaç gün kala yapılıp pik çıkarsa gebelik şüphesi olabiliyor ben de denedim adete iki gün kala pik çıktı hamileyim
buse76 yadoba t çizgisu c kısmından köyü olursa gebelik şüphesi oluyor diye biliyorum erken gebelik alın yapın güvenmeyin buna
buse76 yadoba geçenlerde burda bir bayan daha yazdı sizin gibi aynı testten almış eşi yaptı silik çıktı böyle geri ovalosyonmus üzüldü geri o yüzden sizde alıp yapın bundan yapmayın