Merve-metin Lykiav bat 16 Mayıs bugün inanılmaz kasık ağrısı çekiyorum bildiğin bağırtıyor o kadar şiddetli bi ağrı var adette olabilirim üşütmüşte olabilirim herşey olabilir yani kısmet gecikme olursa test yapmayı düşünüyorum ben
lilyum_ Lykiav benim bat uygulamaya göre yarın ama benim hesabıma göre ertesi günü. Karın ağrısı göğüs hassasiyeti ve bel agrim var. Sanırım regl olcam eli kulağında. Cok da umutluydum bu aydan ama nasip değilmiş
mco Lykiav o kadar çok test aldım ki aylardır artık evime uzak olan eczanelere gidiyorum kendi mahallemdeki eczacılar beni tanıyor 😁 Ben de her ay artık test almicam diyorum sonra gidip beş tane alıyorum 😂
Merve-metin Lykiav çalışıyorum canım arada bir aklıma geliyor sonra yoğunluk başlayınca gidiyor çok düşünmemeye çalışıyorum düşününce daha çok psikolojik belirtim oluyor çünkü
Lykiav Gks_01 sana daha varmış 😁 benimde uygulamanij birinde 12. Birinde 4. Birinde 7. Hangisine inanicami şaşırdım. Hangisine inansam acaba 😁
Lykiav Merve-metin evet işte bende çok düşünüyorum. Sonra dedim yani dünyanın sonu değil bu defa olmazsa diğer ay olur. RABBİM vereceği zamanı bilir