Htcegmndnz1 9 haftalık hamileyim iki gündür acayip şişkinlik var bende ya miydemde baskı şeklinde karnım kocaman oldu yani nefes alırken bile zorlanıyorum Bu yani 7 8 haftalık olduğum da böyle şişmeye başladım normal mi bilemedim ya
--sy Htcegmndnz1 eğer şu an içinde bulunduğunuz dönem hamile kalmasaydınız adet olacağınız tarihse oluyor bu tür şişkinlikler ben de çok yaşadım doktorum gaz ve şişkinlik için çiğneme tableti verdi rahatlatıyor epey
Hulo2105 Htcegmndnz1 12. Haftaya kadar davul gibi şiştim. Sonra indi de hamile karnım çıktı. Şişken 5 aylık hamile gibiydim
Htcegmndnz1 --sy regli zamanlarım evet yani hep başında oluyorum Miydem çok şişkin tabletin ismi ne acaba bana söylersen bende alabilirm canım
Htcegmndnz1 Hulo2105 bende öyleyim ya bu üçüncü gebelihim bide pantolonlarim olmaz oldu kilo da almadim ama karnım çok sis umarım iner 🤦🥺
Hulo2105 Htcegmndnz1 ben 7. Haftadan itibaren kot giyemedim. Beli lastikli bi pantolonum vardı hep onu giydim başka türlü rahat edemedim valla. Sonra zaten karnım büyüdü hamile taytına geçtim 4. Ayda