cLearQueen O kadar cok erik yiyorum ki iş arkadaslarim sen erik dogurcan diyo bana 🤣 sabah oglen aksam… zaten aşırı severim normalde de… ama simdi bi baska kendimi durduramiyorum yerken tovbeler tovbesi
MahurunAnnesi Kaderimmmm16899 ben yedim hamilelik boyunca hemde bir iki tane degil 20 tane tek seferde yedim ara ara zamanlarda 15 20 hic bir sakınca yok vallahi mis gibi de yedim en son uc gun once 10 Tanemiydi neydi yedim sucuk kokorec ne bulursam yiyorum bana bisey olmadi bebegimde bende maşallah iyiyiz 31 haftaligim bu zamana kadra kisitlamadim☺️
Srylcnkya Momybaby hahaha bende öyle canm hala canm çekiyor ve 26 . Haftaya girdik Dr dikkat etmelisin dedi açlık tokluk kan şekeri ne baktılar ama açlık normal düşük tokta öyle aslında ama hala yiyesim geliyor yaaa 🤭🤭🤭🤭🤭
Momybaby Srylcnkya banada dikkat et dedi ☺️ şeker yüklemesi için mi baktırdın , şekerin çıkmadı mı yani , bende bir kaç hafta sonra gideceğim de nasipse ama bundan dolayı korkuyorum çıkar şekerim diye
M-Urass_Mom Kaderimmmm16899 Bir domates çekiyor bu aralar anlatamam. Gece saat 3′te evde domates yoktu dün çorbacıdan rica ettik getirdi sağolsun 😂😂 Böyle tuzlu tuzlu üzerine fındık ya da zeytinyağı offf banıp banıp ekmekle 😂😂😂
Aysegul58 Kaderimmmm16899 ilk aylar(ocak subat gibi) karpuzdu yedim onu. simdi canim istesede kimsedn bi bardak su istemiyorum Allah’ım ele avuca dusurmesn insaAllah.
-Pinar96- Yaza ait olan tüm meyvelerden erik, çilek, karpuz 🤤🥰 eriği gene Kasım Aralık gibi canım isteyip zor buldum tanesi 100 TL den aldım artık hiç unutmam 😁Kaderimmmm16899