YeniGelinMeselesi zeynep_c normal doğum ise doğum yapınca orada giyiniyormuşuz sezeryan ise odaya geçirdikten sonra toparlanınca giyindiriyolarmış diye duydum her hastane aynı olmayabilir 🌸
eso14 zeynep_c devlet hastanesinde Doğum yaptım. Doğum gerçekleştikten sonra kızımı doğurtan ebe valizimi açıp kıyafetlerin nerede diye sormuştu zaten üzeri yazılı poşetin içine koymuştum hemen açıp giymeme yardımcı oldu ve sakın yere bakma başın döner diyip uyarmıştı. Valizimi bu arada doğumhaneye girerken hemen eşimden istemişlerdi. Başka hastanelerde nasıldır onu bilmiyorum tabi
Azra8Engin zeynep_c ben organizer almıştım. Üzenlerine not yapıştırdım. Azra ilk kıyafet, yedek kıyafet. Aden ilk kıyafet, yedek kıyafet diye. Ne isterlerse onu verin diye. Sezaryen olduğum için benim kıyafetlere gerek kalmadı. Odaya geldikten sonra giyindim.
gzdehlal-36 zeynep_c ben sezeryan oldum 1 ay önce hasta önlüğü ile ameliyathaneye gittim onunlada odaya getirdiler ayağa kalktığım zaman gelip pijamalarımı giydirdiler
T1627 YeniGelinMeselesi ben ilk dogumumda dogumhanede dogurdum uzerimde hastahane kiyafeti vardi odaya gectigimde kendime geldigimde elbiselerimi annem giydirdi bu arada normal dogumdu
Mommelike Gerçekten benimde düşündüğüm bir konu devlet yada özelde tecrübesi olanlar yazsın :( gelen olur ne giyicem stresine giriyorum tesettürlüyüm birde birini kirmaktanda endişeleniyorum yani zaten kimsenin o halde görmesini istemiyorum bunu insanların bizler rica etmeden bilmeleri lazım ya eve gidince gelirler aşırı sinir bozucu durum ya
Smy17 Mommelike özelde doğum yaptım. Doğumda zaten hastane kıyafeti oluyor üzerinizde doğumdan sonra yanda bir odaya alındım 2 saat bekleme süresi var olası bir içkanama vs durumuna karşı ve oraya yanınızdaki refakatçiden başka kimse giremiyor zaten. Sonrasında hasta bakıcı gelip üzerimi giydirdi çoraplarıma kadar sağolsun bende tesettürlüyüm çok iyi anlıyorum sizi sonra odama alındım orda genel olarak herkes girip çıkabiliyor.
Ugurhilal Mommelike ilk doğumda en zor olan kısım buydu insanlar aşırı anlayışsız hele bizimkiler tutturdular bize bakıcaz hemşire giydirdi beni Allah razı olsun ondan üç sefer kovdu herkesi odadan tekrar tekrar girdiler en son kapıyı kilitledi şimdi doğum zamanı doktorla konuşacağım hemşirelere de söyleyeceğim odaya sokmasınlar kimseyi bi süre
Cagla-2434 Normal doğumlarda doğumhane giyinip çıkıyorsunuz . Sezeryan de sonradan oda da giyiniyorsunuz .( Siz giyinirken herkesi çıkarıyorlar zaten Oda dan ) Yine de Oda da kimsenin olmasını istemiyorsanız rahatsız olacağınız için şimdiden eşinize söyleyin . Sonuçta girmek istediklerinde doktor oda da kimseyi ilk yarım saat kimseyi istemiyor desin otomatik olarak sorun çözülür hatta eşiniz utanıp kendi de uyaramazsa hemşireye söylesin o uyarsın girmek isteyeni . Hemşireler gerçekten güzel azarliyorlar herşeye karisanlari 😃
YeniGelinMeselesi T1627 işte her hastanenin bir olmuyor benim doğum yapıcağımm hastanede anlattığım şekilde oluyor
132025 zeynep_c iki normal doğum yaptım iki ayrı hastanede birinde kendi odama geçip giyindim diğerinde doğumhane de giydirdiler
T1627 YeniGelinMeselesi benim ilk dogumumda oglum nefes alamiyordu diye dogdugu gibi yogun bakima aldilar ebe çekilme yapiyor diyordu hic yuzunu gormedim hemen goturduler sonra dikisleri orda yaptilar tekerlekli sandalye ile odaya goturduler daha sonra odada gelip alttan muayene ittiler ben kendimi iyi hissettigimdede kalkip ustumu değiştirdim bakalim bu nasil olacak herşeyin hayirlisi olsun
Kbrbydk zeynep_c dogumhanede odaya geçmeden emzirme ve dikiş işlemleri bittikten sonra hasta bakıcı ailemden istemişti pijamalarimi. Dogumhanede giyindim bebeğimle odaya çıktık. Üniversite hastanesiydi benimki.
06Pembemavi80 zeynep_c ben bı devlet bide özel de doğum yaptım normal doğum oldu. Bı önlük giydiriyorlar zaten onunla odaya geçtim sonra kendim giymiştim zaten pijama değilde uzun elbise giyinmistum muayeneye geliyorlar diye. Hastaneden çıkarken de pijama giymiştim normal
Mommelike Smy17 yaa böyle çok iyiymiş umarım her özel hastane böyledir :( en azından kıyafetimi giyinmiş olayım odaya geçince
Mommelike Ugurhilal gerçekten kadınların yapması beni daha çok delirtiyo annem falan girip onların beni işleyişini görmek sancı çekerken beni daha çok rahatsız edicek haber vermeden gitmeyi düşünüyorum inşallah istediğimiz gibi sakin geçer ya doğumdan çok bunu düşünüyorum çok yorucu ikna etmeye çalışmak 🤦🏻♀️ doğsun bebek öyle gelsinler Allahım nolur gecenin köründe yada işte oldukları vakit sen onlara duyurma 😅