Damlalokum Kızlar 16+6 olduk bugün doktora gittik ama bebekler önlerini dönmüyorlar bir türlü doktor kız büyük ihtimal dedi ama böyle bişey yaşayan var mı sonradan erkek denilen
yavrularim2019 Damlalokum şuan 34 haftalık hamileyim biri net kız dendi diğerini daha öğrenemedim bir erkek dendi bir kız dendi hiç belli olmadı yani
Matt Damlalokum kızlar benım de ıkızdı ama bırının kalbı durdu tek kaldı sımdı öyle olan var mı 11 haftalığız sımdı ama 8 haftalıktan kalbı durdu
Damlalokum yavrularim2019 Allah Allah ayrıntılıda da mı belli olmadı canm çok zor ama böyle net olmaması hiç bişey alamıyorsun rahat rahat
Mucize7979 yavrularim2019 detaylıda da mı belli olmadı. Bizde de aynı durum var. Biri kesin kız dendi ama diğeri için detaylıyı bekliyoruz
yavrularim2019 Damlalokum yani 4 kere ayrintiliya girdim bilemediler canım hep kız gibi erkek gibi dediler..
Yh6653 Matt var vanım benim bi tanıdığım vücut diğer bebeği eritiyor Muş küçük et parçası olarak kalıyormuş şimdi Doğum yaptı bebeği gayet iyi
yavrularim2019 Mucize7979 evet detaylida belli olmadı canım bide 4 kere girdim ya arkası dönük oluyor yada ayaklarını kapatıyor doktor en son gittiğimde sordum bana güldü yine gözükmüyor boşver bu saatten sonra dedi sürpriz yumurta gibi çıkıp gelecek bakalım🤗😇