Elif_49 Bana net dedi ama Ayrıntılı ultrasona girmedim beklesem mi yoksa kıyafet vs baksam mi cinsiyet yanılması olan var mı acaba
asli-dedeoglu Elif_49 bence de bekleyin bize de 11.haftadan beri erkek erkek dendi 18.haftamiz da kıza benziyor dedi doktor ben de beklemeyi düşünüyorum 25e kadar bekleyebilirsem ☺️
Mkbselisa Elif_49 üç farklı doktor erkek dedi net konuşuldu gittim indirim oldukça tamamladım herşeyi sonra detaylı da kız olduğunu öğrendik
Pinkopinkoo Elif_49 Benim ikili taramada kesin ve net dedi . Dün gene gittim 17+5 olduk . Zaten söylemiştim erkek dedi . İlk gebeliğim bacak arası ultrasonu verdi ama penisi çok şiş hep öyle mi oluyor ki
Elif_49 @beautifulgirl Öyle yapayım daha iyi teyzeme 7. Ayda erkek dediler de bilmiyorum Rabbim daha iyi güzel bilir🌼
Rojdademirkol Elif_49 bana 14.cu haftada %70 erkek dedi sonraki haftalardada değişmedi hic direkt bacak arasından baktı çünkü. Bacak arasindan gorduyse kesindir
Ss63_ 19+4 de kız dedi zaten detaylıya da 20+1 de gittim pek arada zaman farkı da yok kız dediği zaman duruşu düzgün değil demişti ama ben kıza benzettim falan dedi detaylıda net söyler dedi