anneolmak_icin Kızlar afyona yeni taşındım. Detaylı ultrason için doktor arayış içindeyim yardımcı olursanız çok memnun olurum🩵
cLearQueen anneolmak_icin anneolmak_icin siz ismail kestaneye giden bayandiniz sanirim. Onlar yapiyor diye biliyorum ben. Tip fakultesinde de yapiyolar Fertillife tup bebek merkezinde de yapiyolar
cLearQueen anneolmak_icin ama size asıl onerecegim yer ismail kestanenin biraz ilersinde Özgül klinik var radyoloji uzmanı bi doktor. Herkes onu oneriyor
anneolmak_icin cLearQueen detaylı ultrason da perinatoloji doktoru öneriyorlar o branşdaki doktorlara yaptırmak istiyorum bende
anneolmak_icin cLearQueen bende memnun kalınan doktorları merak ediyorum nerede kim var biliyorum ama afyonla ilgili doktor yorumu yok hiç bir yerde
Ciceksm Ahmet bey radyolog fuar hastanesinde çalışıyor gayet ilgili ve bilgidir. İsmail kestane de bence afyondaki en iyi kadın doğum uzmanlarından biri
anneolmak_icin Ciceksm çok teşekkür ederim İsmail hocanın eşi dilek hanım detaylı ultrason yapıyormuş bilginiz varmış o konuda ☺️
Ess03 Ben devlet hastanesi perinatolojiden aldım randevu ilgili olduklarını çok düşünmüyorum randevu alırken gözlemim o şekilde oldu umarım yanılırım bakalım göreceğiz