Feyzfeyza Kızlar geçen ay 45 güne başka bi söktürücü kendim alarak regl oldum bu ay da 10 günü geçince doktor duphaston verdi bazıları bebek olsun diye de kullanıyormuş daha önce kullanan var mı iyi gelir mi bana
Gul616161 Feyzfeyza ben transfer sonrası kullandım bebeğim 10 gün. Kan testi negatif olunca bıraktım 3. Gün regl oldum bugün yani.
Gks_01 Ben de bu ay kullanıyorum 5. Günümdeyim henüz bitmedi doktorum gebelik planladığımız için verdi
Feyzfeyza Gks_01 ben de planlıyorum ama işte regl olamıyorum strese giriyorum olamayınca da çok karmaşık bi süreç
kardelen54 @Tastan bende regli olamadığım için verdi oldum o ay adetim de düzene girdi o ilac regli olmanı sağlar eğer hamile kalırsan da bebegin tutunmasinj sağlar
Tastan kardelen54 folikül kist bu ilaçla adetle atılır mı acaba korkuyorum adet olmazsam atılmazsa diye
Feyzfeyza Tastan evet pkosluyum 5 yıldır doğum kontrol ilaçlarıyla oluyordum o yüzden hatırlamıyorum bırakınca böyle oldu
Zeyneppcagliin Ben aşılama öncesinde başladım. İlk aşılamam tuttu fakat daha dün bıraktırdı doktorum. 10+3 deyiz şuanda
Tastan Feyzfeyza hım benimki düzenliydi hiç şaşmazdı bu ay geciktim gittim sol da 2.5 cm kist olmuş dedi duphaston diye ilaç verdi adet olunca gel dedi ilaç biteli 4 gün oluyor hala tık yok
Feride_01 Banada doktor tutunması için vermişti umarım sorun çıkmaz adet olması için içenlerde varmış kafam karıştı