1vehysm Anneler eş aşağıda ne demek ? Her muayene de eşi aşağıda demişlerdi diye belirt dedi doktor.. 😪 22 haftalık gebeyim..
Kaderozy 1vehysm bende 23 haftaligim benim de eş assagida kafada assagida detaylida Dr bir sıkıntı yok dedi assagida derken yani assagiya yerleşmiş heralde
Elifaykkac 1vehysm ilerleyen haftalarda yukarı çıkıyor çıkmasa bile sadece normal doğuma engel olan bisey
GizemSevilir 1vehysm bende dün muayne oldum bendede aynı durum var 15 +2 plesenta previa deniliyo plesenta rahmi kapatıyormuş normal doğuma engel kanamalı bir durum ama doktorum takipte kalıcaz dedi % 90 yukarı çıkabilir bebek büyüdükçe dedi 30 uncu haftada bile yukarı çıkan varmış inşallah sizinde benimde ilerleyen haftalarda yukarı çıkar iyi heberler alırız inşallah 🙏🏻
Buket1302 Benimde oyleydi canim plasenta demekmiş eş. Haftan ilerledikce yuksri cikiyormus korkma bende senin gibi korkmustum 21. Haftamda demisti sonra 1 hafta sonra baktilar sorun yok dediler korkma yani ileriki haftalarda cikar yani seninde
1vehysm Buket1302 çok korktum ama ne yapacağımı şaşırdım.. İki çocuğum var.. 3. Gebeliğim kürtajla sonlandı.. bu 4. Gebeliğim aklım çıktı bişey olcak diye
Buket1302 1vehysm bana detaylida oyle demisti devlet hastanesi ozele gitmistim sorun yoktu ve 1 hafta sonra tekrar baktirdim sorun yoktu kendinizi korkutmayin bende cok korkmustum sadece yine de dikkatli olun agir is yapmayin yuk kaldirmayin gerisi duzelir
Zeyasln 1vehysm korkmana gerek yok şuan etki edecek kadar aşağıda değil büyük ihtimal öyle olsa sürekli ara kanamalar lekelenmeler yaşarsın previa değilsin muhtemelen Bi kaç haftaya yukarı çıkar ağır iş yapma
Ustaoglu Bugün aynı durumla bende yüzleştim 22 haftalık eş aşağıda dedi düşüğü engellemek için progestan verdi vajinal yoldan. 1 ay yatacaksın temizlik yürüyüş ağır kaldırma sürekli ayakta kalma yasakladı çok kötü oldum korktum
1vehysm Ustaoglu benim anlamadığım da hiç ilaç bişey vermedi bana.. ins Allah’ım korktugumuza ugratmaz..
Ustaoglu Belki senin o kadar korkulacak bir durumun yoktur ondan gerekli görmemiştir hiç bilmiyorum ki. Rabbim yavrularımızı korusun