Freefam Sddddd bana bugun doktorum yazdi prilam asiri bulantin olursa gunde 4 taneye kadar alabilirsin dedi
Eliff_01 Sddddd ilk gebeliğimde de prilam kullandım şimdide kullanıyorum gece yatmadan iki tane içiyorum. Gün boyu tutuyor beni hatta ilk zamanlar bulantımın daha yoğun olduğu zamanlar gece iki, sabah bir tane olacak şekilde içiyordum.
Tazeanne27 Merhaba , sağlık ocağına gebelik bildirimi için gittiğimde Prilam DR önerdi doktorum . 8. haftadayım bulantılarım aşırı arttı ilacı da kullanıyorum ama pek faydası yok sanki. bu gün çubuk kraker filan aldım umarım işe yarar.
Tazeanne27 Sddddd Kızlar doktorum günde 3 e kadar içebilirsin aç karna demişti . zor durumda kalmadıkça 3 tane alma demişti . şimdilik 2 tane alıyorum sabah akşam olacak şekilde ama yok yani fayda etmiyor yemeden içmeden kesildim
TubaaaA34 Kızlar bende prilam kullanıyorum ilk haftalarda bi tane içiyordum sonradan bulantım arttıkça ikiye çıkardım şimdi çok şükür biraz daha iyiyim 15 haftalık olduk yavaş yavaş azalıyor
Sddddd TubaaaA34 1 tane kullanınca akşama doğru tekrar oluyor bulantı kusma ama iki tane de içesim gelmiyor 😊
Sddddd Eliff_01 herhangi bir yan etkisi yok galiba çoğu doktor onu öneriyor ben sadece çok kullanmak istemiyorum ama mecbur kalıyorum
Zeynepegmec Bende 8.haftadan 15.haftaya kadar prilam kullandım geceleri 2 tane tiksintim oluyordu ama kusmadım hiç beni idare etti