Anneolmakistiyorum1 Arkadaşlar yeni katıldım ve sizden şunu rica edeceğim. Gebe kalındığı takdirde adete yakın pembemsi akıntı leke gelıyor mu çok önemli benım için . Adetime 6-7 gun var gibi ayıptır söylemesi dün ilişkiden sonra döl ile beraber pembe akıntı çıktı regl olurum diye düşünüyorum gebelikte de böyle mi oluyor bilen var mi . Allah isteyen herkese anneliği nasip etsin cok İstıyorum cok dua ediyorum ve cok özür dileyerek söylüyorum temızlerken döl cıkıyor engel olamıyorum -
Semyil Anneolmakistiyorum1 olabilir canım adetine az kalmış ama durduk yere ümitlenmeni istemem erken gebelik testi yap çıkmazsa adetini bekle. Eğer adetin gecikirse kan tahlili vermeye git. Yerleşme kanaması görenler oluyor kasık ağrıları vs oluyor her hamilede farklılık oluyor o yüzden kesin belirti diyemeyecem
yeni-annelik Anneolmakistiyorum1 adetinize daha varmış herkeste yerleşme kanaması olmuyor mesela ben hiç kanama yaşamadım Rabbim yaşatmasın çünkü doktorlarda iyi olmadığını söylüyor adetinize yakın ya da gecikmeniz olursa gebelik testi veya kan testi yaparsınız varsa eğer o zaman kesin sonuç çıkar doktorların çoğu gecikme yaşanmadan test yapılmasını önermiyor çünkü bazen kimyasal gebelik yaşanılabiliyor Rabbim size hayırlısını versin
Anneolmakistiyorum1 Semyil evet cok teşekkürler cevap ıcın ama lekesi gelen akıntısı gelen oluyor yani degil mi afedersiniz yani pembe akıntı geldi dün gece adet oncesi gelen akıntı gibi yani hiç yaşamadığım için deneyimlemedim merak ettim bende :(
Elif-ada- Anneolmakistiyorum1 Evet benimde regliye 3 gün varken lekelenmem oldu 2 gün kesildi hayatımda ilkkez başıma geldi hamileyim kesin dedim 3 günde günüm geçti ama hamile değilmişim artık bende şaşırdım ne yapacağımı vücudumda garip şeyler oluyor bütün hamilelik belirtileri oluyor ama bebek olmuyor🥹🙄
Semyil Anneolmakistiyorum1 evet canım yerleşme kanamasının genelde pembe olduğunu söylüyorlar ben yaşamadım yaşayanlardan duydum
Anneolmakistiyorum1 Saçma gelecek ama bunca zaman korunup simdi korunmadıgımız için döl bu sekılde gebelıge mi hazırlıyor bizi anlamıyorum
Anneolmakistiyorum1 yeni-annelik teşekkür ederim cevap ıcın peki insan cidden hamile olduğunu hissedip anlıyor mu vücudunun kimyasının degıstıgini vs
yeni-annelik Anneolmakistiyorum1 canım valla ben hiç anlamadım regl olmayı bekliyordum açıkçası belirtilerimde regl ile aynıydı göğüslerim hassaslaştı sivilcelendim kasıklarım adet olucakmış gibi ağrıyordu sonra adetime üç dört gün varken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı üç kere tekrarladım hepsinde de aynıydı sonra regl olmam gereken gün kan verdim beta yüksek çıkınca öyle öğrendim 22 haftalık olduk bir kere bile midem bulanmadı mesela başlarda hamile gibi hissetmiyordum bile şimdi ağırlaştığım için hissediyorum
Anneolmakistiyorum1 yeni-annelik Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah 🤲 Allah bana da nasip etsin hissiyat olarak cok istıyorım Sağlıklı bir gebelık Sağlıklı bir bebek
Anneolmakistiyorum1 yeni-annelik cok özür dilerim benden dün gece döl pembe renkte çıktı temızlerken. Cok özür dilerim dedıgım gibi. Sizden pembe veya kahve akıntı geldi mi. Gecen ay 16 nisan adet oldum her ay birkaç gün daha erken sekılde oluyorum adet daha var hayırlısı olsun insallah
yeni-annelik Anneolmakistiyorum1 yok canım benden hiç gelmedi lekelenmemde olmadı hiç o yüzden bilemiyorum ne desem yanlış olur
Elmas03 Selam ben hamile kalmak istiyorum yurt dışındayım hap olarak ne kullanabilirim , bi sene oldu evleneli ama olmuyor çok istiyorum,Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah her isteyene nasip eylesin inşallah.