SevalAkgz ezell34 ezell34 Ben 20 haftalık aniden kıpkırmızı yarım çay bardağı kanama geçirdim evdeyim plesanda rahim ağzında kanama ondan kaynaklı büyük ihtimalle dedi şuan bebek iyi dedi doktor ama korkuyorum tabi yinede pazaartesi Tekrar gidecez 10 gün raporluyum
kizannesi16_ orcngzm AA gözünüz Aydın geçmiş olsun nasıl bebek iyimi küveze aldılarmı doğum sebebi ne oldu suyunuzmu geldi
5sezeryanim kizannesi16_ canim bende kanamadan yattım hastanede 9 haftada 12 haftalık olacağız evde sürekli dinlenme yap dedi ama yapamıyorum çok ağır işler yapmasamda yemek bulaşık gibi işler yapiyoru.
orcngzm kizannesi16_ cok sağol 6cm acılmam vardı düzenli sancılarım vardı küvezdeler suan 1250 ye 1360 gr doğdular artık orda büyüyecekler inşallah sağ salim alırım bebeklerimi🥰
kizannesi16_ orcngzm hadi inşallah canım tez zamanda bebişlerin kucağında olur 🥹🥹 sağlıkla büyüsünler hayırlı evlat olsunlar 🤲🏻🌸
kizannesi16_ orcngzm ciğerleri tamamen gelişmişmi canım 29 haftada tam olarak benimde erken gelecek gibi sanki öle hissediyorum korkuyorum da 27 haftadayız bizde
orcngzm kizannesi16_ 26. Haftada 4 doz ciğer geliştirici olmuştum kızım kendi nefes alabiliyo sadece destekliyorlar ama oğlum entübe olmuş inşallah bi kaç güne o da toparlar kendi nefrs alır dediler
Yusbus 28+5 gebeliğin başından beri risk var şimdide erken doğum riski yüzünden yatıyorum hep yattım çok zor ve sıkıcı bir süreç olsada bebeğim için herşeye değer arada evde kalkıp geziniyorum ihtiyaç harici kalkmıyorum
Bebekkk00 @kizannesi16_ Çok geçmiş olsun öncelikle Bende aynıyım 19 haftamdayim rahim ağzı kısalığı olduğunu öğrendim Dr sadce yemek ve tuvalet dışında kalkma dedi kallkmamaya çalışıyorum bende inşallah sağlıkla sihhatle bebişlere kavuşuruz.🤲🏻💐
kizannesi16_ Bebekkk00 teşekkür ederim 27+5 olduk bugün kontrol vardı durumumuz iyi ama 32 olana kadar dinlenmeye devam dedi mümkün mertebe bende yemek tuvalet dışımda kalkmamaya çalışıyorum sağlıkla ilerlersin haftalarımız vaktinde doğsun bebişlerimiz🥲🥲
Bebekkk00 @kizannesi16_ Amin inşallah. 🤲🏻❤️ sizin heralde bide bebiş var zor oluyordur öyle Rabbim yardımcıniz olsun.