EMFE 38+6 kızlar sancılarım nst 100 cıktı.sabah gittim kontrole öğleden sonra nisanım geldi doktorum tekrar cagirdi alttan muane etti ne açılma var ve hala kanala girmemiş.pozisyon baş aşağı dedi. Sancılarımı hissetmiyorum sizce sonun ne olucak?
KlncA EMFE sancı 100e vurmuşken hiç açılma olmaması iyi olmamış 🙁 Nasıl düzensiz mi çıkıyor nst peki? Ay inşallah nişandan muayeneden sonra açılman hızlıca başlar 🙏🏻
Mortutku EMFE valla sancıyı 100de hissetmiyorsanız maşallah derim benim 40 50 arası gidip geldi duvarları parçalayasım gelmişti.İnşallah kolay olur Doğumun Rabbim bir avazda kurtarsın sancın varsa açılman da başlar zamanla
Duru91 EMFE son durumunuz ne acaba ? Bende 40. Haftamdayım doğum hala olmadı , ne nişan ne su var . Sçnst de sancım çıkıyor ama gelmiyor malesef
Deryadenizz Nisan nasil bisey oluyo canm benm normalde hep akintim olur ama az once akintiyla beraber tihaf bisey geldi cok az di ama nisanmiki o boyle nasil diyim sumugumsu gibi afedersin🙈
Benay Deryadenizz sümüğümsü ve kanlı oluyormuş canım bazılarında birden bazılarında azar azar geliyo diyorlar bende bekliyorum ama gelmedi
Deryadenizz EMFE benmki renksizdi ve akintiyla beraber geldi ozmn nisan degilmiki ama boyle bisey ilk defa gordum
EMFE Buseamaikizlerburcu zaten şuan yapılacak bisey yok dedi .2 günde bir kontrole gidicem bakalim 40 haftayı bitirmeyi bekliyorum
EMFE Duru91 bugün doğumum oldu çok şükür oğluma kavuştum. Dün gece bianda herşey gerçekleşti darısı size inşallah 😍