Berfinoztt Merhaba hanımlar 18 haftalık hamileyim ve geçmek bilmeyen bi enfeksiyonum var aşırı ağrılı ve yanma hisssiuati oluyor verilen antibiyotikler de yan etki yaptığı için ilaç kullanamıyorum doğal yollar ile nasıl geçirebilirim
emirtimr1 Berfinoztt çocukluğumda çok çektim ve inan bana tek tedavisi bol su içmek yani burda sana şunu iç bunu iç diyebilirim ama gebelik olduğu için çok riskli o yüzden günde ne kadar su içiyorsan arttır be sık sık iç çamaşırını değiştir pamuklu olmasına özen göster derim ve evde iki tane tuvalet varsa kendininkini ayır kimse kullanmasın
Pamuk Berfinoztt Yan etki yapmadan kullanabileceğiniz antibiyotik grubu yok mu? İlerlerse biraz sıkıntı yaratabilir.Ben her doğal yolu deneyip ilaçtan başka çözüm bulamamıştım.
kizannesi16_ Berfinoztt sirkeli ve karbonatlı su ile düzenli olarak yıkayın faydası oluyor birde Travazol krem kullanabilirsiniz 12 haftadan beri bendede geçmek bilmedi şuan 27 haftadayım malesef doktorum geçmediği için kasılmalara sebeb diye antibiyotik başladı ilerlerse erken doğum riskine sebebmiş korkarak içiyorum bende ama mecburum
Berfinoztt Suyu da çok içiyorum ama gerçekten faydası olmuyor sıcak su torbası yapıp bacak arama koyuyorum evet tamamen kesmiyor ama ağrıyı azaltıyor Buda ne kadar doğru bilemiyorum ama iyi geldiği için mecbur yapıyorum
emirtimr1 Berfinoztt gebeliğinin haftası ilerlemiş ama sen yinede çok uzun süreki karnında tutma sıcak su torbasını dediğim gibi doğal yolla içilen birkaç şey var ama şuan içmen riskli baya tek yapacağın bol su sık iç çanaşırı değiştirmen
kizannesi16_ Berfinoztt aksef 500 başladı bana herhangi bir yan etki olmadı ama tamamen geçirmedide hala kullanmaya devam ediyorum. Buarada fitil verdimi doktorunuz ? Ben fitilde kullandım biraz geçirdi sonra yine tekrarladı
Yasminnnnn Berfinoztt 24 haftaya giricez devam ediyor bitmiyor ilacda kullansam geçip yine tkrarliyor bugün yine idrar verdim yine pozitif çıktı Enfeksyon toz verdi icicem cuma günü yine tahlil yapicam bol suda içiyorum ama yine fayda yok idrar kültürü verdim oda temiz çıktı ama enfeksiyon devam ediyor nasıl olacak bende bilmiyorum