Aysegebes Bugün tam 14 haftalık olduk biz hamişler. Benim gibi olan var mı? Bebek haraketlerini biran önce hissetmek istiyorum açıkcası. Dertleşelim 🤭
kuzeymom__ Aysegebes Bizde 14+3 olduk bugün 🥹 bende çok heyecanlıyım her şey hemen olsun istiyorum karnım çıksın hareket etsin cinsiyet öğreneyim 😂 Aslında tadını çıkarmak gerekiyor ☺️
Aybukedemirkale Aysegebes ben 17+2 yım duj ogrendim cinsiyeti kızmış hafifte olsa arada tekmeledigini hissediyorum doktorda söyledi tam olarak 20. Haftalarda hissedersin dedi
Seldahilal Aysegebes en güzel dönem diyebilirim bu dönem için 😂😂şuan 31 haftalık ne ararsan var uykusuzluk ağrı 😂😂😂bol bol bugünlerin tadını çıkar bence ben ilk gebelik 19 haftanın sonuna doğru hisetmeye baslamistim
Tugcemu Aysegebes biz şuan 20+4 deyiz ilk tekmemizi hissettik bile 😂 ama 15 lerde kıpırtılar hissediyordum ben
kuzeymom__ Aysegebes sorma yaa 😂 ben doktora hissetmiyorum dediğimde 20 den sonrada çok hareket ediyor uyutmuyor diye ağlayacaksın demişti bilemedim 😂
kuzeymom__ Aysegebes çok garip dimi 😂 ama okudum birkaç kere annelerin canını acıttığını bilemiyorum artık sabredip deneyimliycez ☺️
Aysegebes Seldahilal herkes öyle diyor. Bende keyfini çıkarmak istiyorum ama henüz bulantılar devam. Azalsa geçse çıkarcam ama işte 😅😅