Merve99670 Kivircikkuala Emeklernizin karşılığını alırsınız inşallah. Benim kızım aşılama ile oldu ilk denemede sonra geçen sene nisana yaptırdım olmayınca tüp bebek yaptırdık pko var bende tedavisiz kalamıyorum malesef
Kivircikkuala Merve99670 amin inşallah kuzum bende pco pcos yok tüpler tıkalı olunca aşılama da sonuç alamadık tüp bebekte ilk denemem inşallah pozitif alırım emeklerimin karşılığını almak istiyorum artık hayırlı sağlıklı bir evladım olsun inşallah 🤲🏻
Bbk88 Kivircikkuala canım.iki türünde tikali miydi senin Tüp.bebek.yaptirmissin inşallah pozitif sonuçlar alirsin💗💗💗💗
Nergizos Kivircikkuala anladım canim. Masa başı işte çalışıyorum. Rapor vs almam gerekecek galiba o zaman. Bı de tren ile 2 3 saat yol var eve dönmem icin. Ya otelde kalıcaz o günlerde ya da Dr gidebilirsin der belki
Kivircikkuala Nergizos kalabilecek yer bulursan kal ama doktorlar genelde eve dönmekte bi sorun görmüyor dinlendikten sonra yola çıkarsınız yada kalırsın senin bileceğin iş kuzum
T2121 İnşAllah hayirli haberlerini alırız canım bende bir tüb bebek annesi olucam inşAllah çok zorlu bir süreç sizi o kadar iyi anliyorum ki dualarim seninle her şey gönlünce olsun❤️