Busebusee Kızlar ben ozel klınıkte muayene oluyorum ama parol bıle yazsa tam fıyatını ödüyorum sanırım transferden sonra da ¾ ay ıgne kullancakmısım yanı butceyi dusunmek adına buna rapor cıkıyor mu bılgısı olan var mı
Freefam Busebusee evet rapor cikiyor ozel hastaneden bi doktora daha gidin ona yazdirin ilaclrinizi ve rapor isteyik veriyorlar
asli_hmz Busebusee sağlık ocağı da yazıyor progestanı 🙏🏻ama benim iğnem prolutex onu yazmıyorlar ödenmiyor
bayanamacsiz Busebusee devlette bı doktora gidin yada özelde o şekilde yazıyorlar. Bende iğne kullandım kanamam olduğu için , düşük tehlikesi diye girince karşılıyor
Handevich Busebusee bende özel klinik takipliyim özeldeki doktora reçete ettiriyorum. Ayrıca devlet hastenesinde de takipliyim. Devletteki Doktoruma özel doktorun reçete ettiği ilaçları yazdırıyorum hamilelik dolayısıyla kullanmam gereken ilaçlar olduğu için yazıyor zaten.
Nergizos asli_hmz @baharmom35 Dr bana da prolutex yazmış. Ama hem göbek hem de kalça olanı varmis. Biz kafamıza göre mi alıyoruz acaba? Yarın yumurta toplamam var. Gelirken yanında getir dedi hemşire ilaçları
PinkyJelly Progestan dex iğneyi yazmıyorlarmış progestan hapı yazıyorlar o da daha ucuz esas pahalı olan iğne zaten. Tüp bebek merkezindeki hemşire bu bilgiyi verdi ben de sonra gitmedim yazdırmaya
asli_hmz Nergizos tek ilaç prolutex,aynı ilaç hem kalçadan hemde göbekten vurulma özelliği var bende o şekilde kullanıyorum,evde kendim göbekten yada koldan, hastanede hemsireler kalçadan vuruyor iki formda da kullanılıyor 🙏🏻
baharmom35 Nergizos canım yanında getir demeleri sana zaten anlatacaklar nasıl olduğunu bana direkt göbek dediler göbek vuruyorum ama kalçadan vuranlar da varmış doktoruna sor onu ona göre hareket et zaten ampül göbek olursa insülin iğne ucu alıyorsun extra sana hemşire çok net ayrıntılı anlatacak sen rahat ol
Nergizos asli_hmz anladım canimm ben de hemsireyim ama kendi kendime kalcamdan yapamam en iyisi göbekten devam
Nergizos asli_hmz bu seferlik hepsini ücretli aldım ama bir dahaki sefere uzmana yazdırmak en iyisi herhalde. Oksapar da yazmış estrofem vs 6 kalem ilacım var
baharmom35 asli_hmz yaaa kalçadan da vurulaniliyor mu sorayım doktoruma cumartesi günü de arada göbekten vurayım öyle bir ihtimal şans var ise ama sanki kalçanın ağrı sızı yaptığını da duydum o progestan iğne mi ki
baharmom35 Nergizos estrofem devlet karşılamıyor canım bu arada bende 3 4 günlük bi estrofem kaldı istersen yollarım akşam eve gidince bi bakayım da net söylerim kaç tane kalmış