Busee-ars 25+1 olduk tetanoz sonra biraz ağrılıyız sırt, bel, bacak ağrılarıyla devam ediyoruz sizler nasılsınız nasıl gidiyoo 😍
emirtimr1 Busee-ars şeker yüklemesi yaptırdım bakalım sonuçları bekliyoruz onun harici çok hareketli geçiyor hünlerimiz😂💜
Melisaaltnblk Busee-ars ben aşı olmadım ya doktorumda söylemedi gerçi de tercihen olmıcaktım ama aşırı sırt ağrısı var bu araa
Busee-ars emirtimr1 Ay maşallah maşallah bende yaptırdım geçen hafta çok şükür normal çıktı sıvı biraz yüksek gibi dediler ama hiç bi problem çıkmadı şükür ya 😄
Zumrut___ Kızlar bende yatarken sağdan sola veya soldan sağa :) her neyse işte :) zor dönüyorum ya hem kaçma ağrıyor o yüzden hemde dönerken saniyelik sırt üstü yatıyorum mecburen nefes alamıyor gibi oluyorum o an. Sizde de böyle mi ? Bi tarafıma yatim dönmiyim diyorum bu sefer de uyuşuyor napcam şaşırdım
Busee-ars Zumrut___ Ay ben normalde sağa alışkınım doktorcuğum sola yat yatamıyosan düz yatabilirsin dedi arada bi düz yatıyorum kaburga ağrısından sürekli sola yatmaktan sol bacağım kalçam felç olmuş vaziyette ne yapacağız bizz 😄😄😄😄
mamyyy1312 Zumrut___ bende öyleyim malesef oturdugum yerden kalkarken bile kalcam ağrıyor durduk yerde
Aleve Tetonoz oldum 20 Nisan’da 20 Mayıs da ikinci dozu olcam haftaya kontrolüm var şeker yuklemesine duruma göre bakacak baklim 🌼
Busee-ars Aleve İnşallah sorunsuz kucağımıza alırız hiç ihtiyacın kalmaz inşallah şeker yüklemesine de şekerle ilgili bir şeye de 🌸
Betulorn Kızlar 25+1 im dün doktor gelişimi 2 hafta geriden geliyor dedi bu durumu yaşayan var mı sordum korkucak bir durum var mı diye daha erken dedi 15 gün sonra tekrar gel dedi kilosuda 540 gr. Çıktı sizinki kaçtı bu haftada ?
Sarina98 Betulorn 2 hafta önden ve geriden gelmesi normalmiş. Ama dikkate al, zamanında git kontrollere
Busee-ars Betulorn En başta bu olduğunda sorun galiba ama bu haftalarda çok korkulacak bir şey yoktur inşallah benim doktorum bebeğin gelişimi öyle 1 gün geçince 1 gün gelişmiş olmuyo bazen 1 günde 3 günlük büyüyo ertesi gün büyümüyo sizin hesaplamalarınız gibi olmuyo demişti bol bol kefir ceviz tüket bebeğe kilo yapan şeyleri tüket inşallah bir sorun olmayacaktır canımm
Sarina98 Her gün ayyy bugüm doğurcam diye geçiyo 2ci hamileliğim bu arada. Bazen karnım patlayacak gibi oluyor diye korkuyorum. Allah sağlıklı ve zamanında gelmeyi nasip etsin inşallah ♥️