Sevvalll42
ben iki defa daha görmüştüm rüya rüyada erkek bebek her seferinde..Her neyse dün gece yine rüya gördüm ama tuhaf ve komik bi rüyaydı ben doğum yapıypdum doğumum çok rahattı ama hastanede çok uğraştırdılar diye eşim eşyaları alıyo eve gidiyo ben aradım nerdesin diyo ben daha fazla dayanacak gücüm kalamdı eve geldim diyo..ee biz şimdi nasıl gelecez dedim taksiye atlayın gelin diyince sinirlendim biz gelmiyoruz hastanede kalacaz dedim insan bu kadar vicdansız olmaz ben doğum yapmışım bebeğimix olmuş oda bizi bırakıp eve gitmiş😂anlatırken bile sinir oldum her neyse sabah eşime anlatıyorum diyo aşkım sen galiba çok film izliyosun😂😂oda bayağı güldü ben kendimi unuturum sizi unutmam orda bırakmam dedi dedim hele bırak direk uçağa atlar annem gile giderim yeni doğmuş bebeğine hasret kalırsın belki aklın başına gelir 😂Diyo kafayı yicem ya rüyayla bile trip yiyorum diyo aşkım sen yat dinlen aklın başına gelsin işten gelince öyle konuşalım hormonların yine tepende senin😂öyle yani
Cinsiyetimiz henüz belli değil bu arada ama oldu olası hep erkek hissediyorum tüm teoriler takvimler hurafeler hepside erkeği gösteriyo ama bakalım ne çıkıcak sonuç😂