KbrSaglk Hamileliğim takvimime göre 12+3 ama bebeğim 1 hafta önden gidiyo 13+3 gözüküyo ultrasonlarda ben bebeğim için 12+3 mü demeliyim yoksa 13+3 mü demeliyim hangisini dikkate almalıyım 🤔
dml33 KbrSaglk hamilelik takvimine gore ultrason degisebilio ilerleyen zamanda esitlenioms sanirim sn son adet zamanina gore hesapla hep
Gmzmrt KbrSaglk Son adet tarihine göre hesaplanıyor ilerleyen zamanda bu tarihle ayni gidicek birkaç gün ileride ya da geride olması sorun olmuyo
Alyaveannesi KbrSaglk hamilelik takvimine gore esas aliniyo canim ultrasonda ileri gitmesinin onemi yok bizimde ta basindan oyleydi doktor sonra sonra haftasini yakalamaya calistik simdi haftasinda
Yalinn8 KbrSaglk doktorunuz ne diyorsa onu baz alın, o bebegin güncel ölculerine gore hafta söylüyor neticede😉
dml33 KbrSaglk benimde 1 hafta onden gidio ama hep son adet tarihime gore yapio doktorum 30lu haftalarda yakalioms cunku tam zamanini bazilarinda 1 hafta geri cikio mesela
Gebeyim Benmde adetime gore 9 haftalik ama doktor yedi dedi keseye gore ne ye gore hesaplicam anlamaidm
Alyaveannesi Gebeyim seninkinin geriden gelmesi gec dollenmeden dolayidir canim sen geridekini kullancaksin diye biliyorum
Gebeyim KbrSaglk aynnen bnde onj icin sasirdim doktor degistorcem bakim oda aynisini derse ona gore gidceem
meryemm_demir Doktorunuzun bunu düzeltmesi gerekiyor bende adete göre 14 haftayım ama geç döllenmeden dolayı usg de 12 haftayım bebeğin usg de gözüken boyutuna göre son adet tarihi düzeltiliyor 1 ekimdeydi doktor 14 ekime çekti konuşmalısınız yoksa her gittiğinizde kafanız karışır...
Meryem2200 Benimde 1 hafta geriden geliyor son adete gore 11+5 ama ultrasonda boyuna gore 10+5 gozukuyor sorun olurmu yada adete goremi devam etmem gerekiyo 🙄
meltemom KbrSaglk benimde 17 hafta 4 günlük ama ultrasonda 18 hafta 3 gün gözüküyo doktorum 1 hafta yanılma payı olabiliyor dedi