Aslan-mom Kızlar bende gebelik şekeri cıktı insüline başlandı. Sabahları açlığım düzgün ama ilk bir saatim ne yersem ne denersem deniyim hep yüksek aranızda böyle durum yaşayan varmı? Akşamları bazen kacırmama rağmen yinede düşük cıkıyor ama sabah hep yüksek
Zseda Aslan-mom bana doktor aksamdan yediğin açlığı etkiler demisti. Size diyet uygulanmadam direk insulin mi başlandı? Benimde çok yukseliyordu diyetle toparlaniyordu aksam mesela 7 8 den sonra bisey yemiyorum. Ara öğün çok sık yapıyorum. Full yeşillik ve yoğurt tüketiyorum yemeklerle bunlar dengeliyor
cLearQueen Aslan-mom kac cikiyor mesela? Ben de insulin kullaniyorum. Sabah aclık mesela 85 ciktı kahvaltida beyaz peynir kasar zeytin 2 dilim ekmek tereyagi 1 tane de biber yedim 135 cıktı. Nasi duscek hic bilmiyorum
Aslan-mom Zseda diyet denendi ama sabahları 200 leri gördüğüm için insülin başlandı. Benim açlıklarla ilgili sorun yok günde 7 kere şeker ölcüyorum sabah ilk saat hariç hepsi düzgün ama sabah ne yersem yiyim hep yüksek anlamıyorum
Zseda Aslan-mom Allah Allah ilk saat tokluk.neden yuksek çıkar bilmiyorum. Saat kaçta kahvaltı yapıyorsunuz ve düzenli olarak ne yiyorsunuz ?
Aslan-mom Zseda saat 9-10 arası mutlaka yapmış oluyorum. Domates zeytin salatalık peynir haşlanmış yumurta çavdar ekmeği her sabah aynı şeyleri yiyorum
Zseda Aslan-mom Çavdar ekmeginiz de yükseltiyor olabilir. Bana çünkü uzun uzun anlatıldı. Her ekmek herkese yaramıyor dedi. Dene eğer baktın sekerin yüksek çıkıyor ertesi gün farklı şeyi dene dedi bakalim ekmek kaynaklı mi falan demisti. Tam buğday bide deneyebilirsiniz
Aslan-mom Zseda etimek denedim daha düşük kalorili diye ama farketmedi banada söyledi onu ekmek yükseltir gibiisne ama tam buğdayda denedim :( yani bazen kacamak yapıp yarım gevrek yediğim de de aynı sonucu alıyorum ama sabahları bişeymi oluyor onu anlamadım
Aslan-mom cLearQueen ben bugün yukarda söylediklerimi yedim açlık 90 dı tokluk 156 idi hatta biraz yürüyüş yapmama rağmen
Zhrn cLearQueen kahvaltıdan sonraki tokluk mu 135 çıktı sizde. Bende şuan diyet yapıyorum tokluk 140 geçmesin demisti
Zseda Aslan-mom peynir bana 1 ince dilim verildi o da yikseltiyordu. Ekmek ise 2 dilim. Ama ben mesela ilk aldığım ekmekte şekerim yukseliyordu sonra farklı marka denedim düzene girdi. Ama seker işte oyle bir şey ki zaten kontrol altına alınmadığı için insulin baslaniyor. O şekilde dengede tutulur. Geçmiş olsun